Megacor ponovno dostopen v Sloveniji!

(14.10.2013) Za vse, ki ste pogrešali hitre teste za uporabo v veterinarski medicini avstrijskega proizvajalca Megacor imamo dobro novico o novem zastopstvu!

Megacor Megacor diagnostik GmbH je avstrijsko podjetje, ki že od leta 1988 uspešno deluje na področju raziskav in razvoja laboratorijskih testov za veterinarsko in-vitro diagnostiko.

Njihova ponudba obsega skoraj 40 različnih imunokromatografskih testov za uporabo pri psih, mačkah, rejnih živalih in eksotičnih ljubljenčkih, ki se prodajajo pod zaščitenim imenom FASTest ter jih lahko dolgotrajno shranjujete kar na sobni temperaturi.

Drug obširnejši del ponudbe vključuje proizvode za determinacijo serumskih protiteles s pomočjo metode indirektne imunofluorescence (IFA-slides), MegaScreen.

Megacor FELV Njihovo ponudbo izpopolnijo še gojišča za določanje dermatofitov, komplet za ugotavljanje motenj strjevanja krvi, določanje ACT ali na primer ugotavljanje alergijskih reakcij psa na določene alergene. Celotno ponudbo si lahko ogledate na povezavi www.megacor.at

Kvaliteti in zanesljivi hitri diagnostični testi, ki jih ponuja proizvajalec Megacor so od letošnje jeseni ponovno dosegljivi tudi v Sloveniji. Ekskluzivni zastopnik za slovenijo je podjetje TPR d.o.o., ki že vrsto let uspešno in zanesljivo oskrbuje veterinarske ambulante po Sloveniji.

Megacor ponovno dostopen v Sloveniji V začetku jeseni so svojo ponudbo na področju hitre in-house diagnostike razširili še s paleto kakovostnih izdelkov Megacor.

Vsi, ki proizvode že dobro poznate in ste se novice razveselili, lahko za naročilo takoj kontaktirate MEDVET.

Vse dodatne informacije za nove in obstoječe zadovoljne uporabnike o testih in njihovi ceni pa pokličite na 01 505 58 82 ali pišite na [email protected].

Sorodni članki

MELOXIDOLOR 20 mg/ml

Učinkovita terapija za umirjanje vnetja in lajšanje bolečine v veliki praksi

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na injekcijski pripravek za lajšanje bolečin in umirjanje vnetja pri govedu, prašičih in konjih Meloxidolor, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

MELOXORAL 1,5 mg/ml

Učinkovita terapija za lajšanje bolečin pri mišično-skeletnih obolenjih malih živali

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na peroralni pripravek za lajšanje bolečin mišično-skeletnih obolenj Meloxoral, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

ALPHADERM Plus

Novost na tržišču: dermalno razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov

Predstavniki podjetja TPR d.o.o. vam ponovno predstavljajo novost v svoji ponudbi in na slovenskem tržišču – razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov pri psih!
preberi več

ProLac® PROPASTE®

Odličen prehranski dodatek za stabilizacijo črevesne mikroflore

Kolegi iz podjetja TPR d.o.o. vam tokrat predstavljajo ProLac® PROPASTE®, novo probiotično pasto z edinstveno kombinacijo 4 različnih probiotikov!
preberi več

Basic Plus

Ponovno akcijska ponudba podjetja TPR d.o.o.

Pri podjetju TPR d.o.o. so za veterinarske organizacije ponovno pripravili posebne akcijske ponudbe za nakup izdelkov priznanih blagovnih znamk!
preberi več

BD Vacutainer

Akcijska ponudba za nakup vakumskih epruvet BD Vacutainer® pri podjetju TPR d.o.o.

Ekipa podjetja TPR d.o.o. veterinarjem sporoča, da lahko v mesecu marcu vakumske epruvete za odvzem krvi proizvajalca BD nabavijo po še posebej ugodnih cenah
preberi več

Chirox

Predstavljamo izjemno novost v Sloveniji - večnamensko razkužilo Chirox

Podjetje TPR d.o.o. svoji obsežni ponudbi dodaja posebno razkužilo Chirox, ki je s svojimi izjemnimi lastnostmi popolna novost pri nas – sočasno je zaradi svoje sestave namreč uporaben tako za površine, kot tudi za tekstil in celo živali!
preberi več

DEZOSEPT Spray

Pri podjetju TPR d.o.o. so pripravili posebno decembrsko ponudbo

Z bližanjem časa obdarovanj, so se tudi predstavniki podjetja TPR d.o.o. spomnili na vas in vas želijo razveseliti s posebno ponudbo mikročipov!
preberi več