Akcijska ponudba za nakup vakumskih epruvet BD Vacutainer® pri podjetju TPR d.o.o.

(04.03.2015) Ekipa podjetja TPR d.o.o. veterinarjem sporoča, da lahko v mesecu marcu vakumske epruvete za odvzem krvi proizvajalca BD nabavijo po še posebej ugodnih cenah!

BD je podjetje za medicinsko tehnologijo, ki po vsem svetu nudi svoje izdelke zdravstvenim in raziskovalnim ustanovam, kliničnim laboratorijem, industrijskim obratom ter splošnim uporabnikom.

BD Vacutainer Z več kot 60 letnimi izkušnjami s področja zbiranja bioloških vzorcev krvi  so proizvajalci izdelali izjemno kvalitetne vakumske epruvete z namenom kvalitetnega odvzema krvi, ki je osnovni korak za nadaljne laboratorijske preiskave tudi v veterinarski medicini.  

Podjetje TPR d.o.o. v svojem širokem spektru ponudbe za veterinarje zajema tudi vakumske epruvete BD. V mesecu marcu vam bodo ob že tako ugodnih cenah izdelkov BD Vacutainer® nudili tudi dodaten popust in vam tako pomagali pri izvajanju odvzemov krvi pri govedu za namene izvajanja odredbe!

BD Vacutainer V tekočem mesecu vam tako nudijo dodatne 10% popuste v primeru nakupa štirih ali več paketov epruvet:

  • Vacutainer Serum 2 ml, 4 ml in 10 ml
  • Vacutainer LH Lithium Heparin 2 ml, 4 ml in 10 ml
  • Vacutainer K2EDTA 2 ml, 4 ml in 10 ml


V svoji ponudbi lahko pri podjetju TPR d.o.o. naročite tudi posebne igle z ventilom:

  • 0,8x38mm 21G (zelena)
  • 0,9x38mm 20G (rumena)


Vacutainer Za dodatne informacije in naročila kontaktirajte zastopnika za Slovenijo, podjetje TPR d.o.o., na telefonsko številko 01 505 58 82 ali na elektronski naslov [email protected].

Sorodni članki

MELOXIDOLOR 20 mg/ml

Učinkovita terapija za umirjanje vnetja in lajšanje bolečine v veliki praksi

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na injekcijski pripravek za lajšanje bolečin in umirjanje vnetja pri govedu, prašičih in konjih Meloxidolor, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

MELOXORAL 1,5 mg/ml

Učinkovita terapija za lajšanje bolečin pri mišično-skeletnih obolenjih malih živali

Ekipa sodelavcev TPR d.o.o. vas opozarja na peroralni pripravek za lajšanje bolečin mišično-skeletnih obolenj Meloxoral, ki ga ponujajo pod svojo blagovno znamko MedVet
preberi več

ALPHADERM Plus

Novost na tržišču: dermalno razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov

Predstavniki podjetja TPR d.o.o. vam ponovno predstavljajo novost v svoji ponudbi in na slovenskem tržišču – razpršilo za zdravljenje akutnih dermatitisov pri psih!
preberi več

ProLac® PROPASTE®

Odličen prehranski dodatek za stabilizacijo črevesne mikroflore

Kolegi iz podjetja TPR d.o.o. vam tokrat predstavljajo ProLac® PROPASTE®, novo probiotično pasto z edinstveno kombinacijo 4 različnih probiotikov!
preberi več

Basic Plus

Ponovno akcijska ponudba podjetja TPR d.o.o.

Pri podjetju TPR d.o.o. so za veterinarske organizacije ponovno pripravili posebne akcijske ponudbe za nakup izdelkov priznanih blagovnih znamk!
preberi več

Chirox

Predstavljamo izjemno novost v Sloveniji - večnamensko razkužilo Chirox

Podjetje TPR d.o.o. svoji obsežni ponudbi dodaja posebno razkužilo Chirox, ki je s svojimi izjemnimi lastnostmi popolna novost pri nas – sočasno je zaradi svoje sestave namreč uporaben tako za površine, kot tudi za tekstil in celo živali!
preberi več

DEZOSEPT Spray

Pri podjetju TPR d.o.o. so pripravili posebno decembrsko ponudbo

Z bližanjem časa obdarovanj, so se tudi predstavniki podjetja TPR d.o.o. spomnili na vas in vas želijo razveseliti s posebno ponudbo mikročipov!
preberi več

D4T test

Obveščamo vas o septembrskih akcijskih cenah za veterinarske hitre teste proizvajalca Megacor!

Z večino kvalitetnih hitrih testov avstrijskega proizvajalca Megacor ste najverjetneje že seznanjeni
preberi več