Koronavirus - DEZINFEKCIJA JAVNIH ZAPRTIH PROSTOROV (POVŠIN IN ZRAKA) s sredstvom FUMICROB

(12.08.2020) V zadnjih mesecih smo okupirani z reševanjem problemov, ki jih povzroča virus SARS-CoV-2 in se v veliki meri posvečamo načinom, kako zagotoviti zdravo in varno javno okolje.

Da bi dosegli čim boljše rezultate se zatekamo k rešitvam, ki imajo včasih žal tudi negativne stranske učinke, kot so poškodbe površin z agresivnim klorom (varekina) in podobnimi sredstvi za dezinfekcijo.

Pri tem pa ne dezinficiramo glavnega krivca za prenos virusov po okolju – ZRAKA, ki nas obdaja.

Tukaj smo ob misli na prijazno, učinkovito in efektivno dezinfekcijo razmišljali tudi o učinkovitem načinu distribucije in delovanju aktivne substance, ki s suhim dimom doseže tudi vsa težko dostopna mesta katera moramo dezinficirati, hkrati pa očisti tudi zrak in opremo v prostoru in je ob tem ne poškoduje.

Dimni generator FUMICROB  z aktivno substanco glutalaldehid - protimikrobna substanca, ki učinkovito uničuje različne tipe koronavirusov, o čemer pričajo tudi mednarodni testi pooblaščenega laboratorija.

Velika prednost dimljenja v primerjavi z drugimi biocidnimi aplikacijskimi sistemi je njegova odlična zračna disperzija v obliki majhnih delcev, ki homogeno pokrivajo celoten volumen, ki ga je treba obdelati v zelo kratkem času, še posebej v najbolj nedostopnih mestih in v razpokah, kjer so mikroorganizmi. Tako so potrebne manjše količine pesticidov kot za razprševanje istega prostora.

Druge prednosti uporabe dimih generatorjev pa so še:

  • enostavna uporaba – posebno usposabljanje ni potrebno - poglejte si video spodaj
  • posebna oprema ni potrebna - prihranek stroškov
  • nizko onesnaženje podtalnice - nizek vpliv na okolje
  • zadimljanje ne povečuje vlažnosti - rast gliv se ne spodbujaPrikaz delovanja dimnega generatorja: www.tipspin.si/video.html 

Za dodatne informacije, naročila in dokumentacijo kontaktirajte ekipo TIP-SPIN d.o.o. na:
TIP-SPIN d.o.o. +386 2 252 77 34
[email protected]
www.tipspin.siSorodni članki

TIP-SPIN d.o.o.

Varnost prehrane se začne v vaših vzrejnih prostorih na farmi

Ekipa Tipspin d.o.o. vam predstavlja visoko učinkovito sredstvo proti pojavu aspergiloze in za preprečevanje razvoja salmonel na področju reje in predelave perutnine
preberi več

FUMICROB

Dimna dezinfekcija opreme in prostorov

Podjetje Tip Spin vam predstavlja dimni generator za uničevanje bakterij, plesni, alg in virusov FUMICROB
preberi več

TIP-SPIN d.o.o

Podjetje TIP-SPIN d.o.o išče nove sodelavce!

Podjetje TIP-SPIN d.o.o. se ukvarja s celovitimi higienskimi rešitvami čistih prostorov živilsko - predelovalnih obratov in išče pomoč pri prodaji
preberi več

FUMIFINE

Novo sredstvo za pomoč pri vzreji FUMIFINE

Naravni pripravek za lajšanje dihanja in ojačevalec imunskega sistema za vzrejne živali
preberi več