Royal Canin z novo poslovno enoto v Sloveniji

(26.01.2016) Podjetje Royal Canin, vodilni proizvajalec na področju zdrave prehrane za mačke in pse, ki temelji na znanstvenih raziskavah, odpira novo poslovno enoto v Sloveniji. Od januarja 2016 dalje bo vse izdelke Royal Canin za slovenski trg neposredno zagotavljalo podjetje Royal Canin Ljubljana d.o.o.

Podjetje Royal Canin je predano razvoju najboljših možnih prehranskih izdelkov za mačke in pse. Za doseganje tega cilja je potrebno spoštovanje strogih etičnih kodeksov in uspešno sodelovanje z veterinarji, vzreditelji in drugimi strokovnjaki, kateri so pripomogli k mednarodnemu uspehu podjetja.

Royal Canin Produktne linije podjetja Royal Canin, ki ponujajo vrsto izdelkov, prilagojenih velikosti, starosti, pasmi, življenjskemu stilu in posebnim prehranskim potrebam mačk in psov, so že na voljo v veterinarskih ambulantah in specializiranih trgovinah za male živali v Sloveniji.

Kot odgovor na veliko povpraševanje po tej blagovni znamki in prepoznanem pomenu slovenskega trga, bo podjetje Royal Canin od januarja 2016 dalje izdelke Royal Canin za slovenski trg distribuiralo neposredno prek slovenske poslovne enote.

Za direktorja podjetja Royal Canin za Slovenijo je bil imenovan Costi Dumitrescu z več kot 20-letno kariero v podjetju Mars.

Ob tem je povedal: “Naša prioriteta za slovenski trg je, da še naprej ponujamo hrano za živali vrhunske kakovosti in ostajamo zanesljiv ter zaupanja vreden partner za vas, naše poslovne partnerje, naše stranke in seveda naše pasje in mačje prijatelje.”

Kontaktni podatki nove poslovne enote Royal Canin v Sloveniji so od januarja 2016 sledeči:

Royal Canin Ljubljana d.o.o.

Letališka cesta 29a
1000 Ljubljana - SLOVENIJA
T:  +386 (0)1 810 2060    
eMail: [email protected]

www.royalcanin.si

Sorodni članki

Dr. Stefanie Handl, DVM, diplomate ECVCN

Royal Caninov seminar za veterinarje in veterinarske tehnike male prakse

V soboto, 16.11.2013 sta Zoo market Preis in Royal Canin v Ljubljani ponovno organizirala odličen seminar za veterinarje in veterinarske tehnike. Dogodek je z izjemnimi predavanji kot zmeraj navdušil vse udeležence!
preberi več

Nadobudni veterinarji so razvili lastno dietno prehrano pri Royal Canin; Vir slike: Royal Canin

Nadobudni veterinarji so razvili lastno dietno prehrano pri Royal Canin

Skupina štirinajstih veterinarjev, ki so trenutno absolventi specializacije s področja prehrane živali ECVCN in ACVN, je pred kratkim dobila izjemno priložnost, da v podjetju Royal Canin razvijejo in izdelajo svojo novo dietno prehrano.
preberi več

Dvostopenjski prehranski program Royal Canina za starejše mačke

Dvostopenjski prehranski program Royal Canina za starejše mačke

Življenjska doba mačk se je v zadnih letih nedvomno podaljšala, vsaka tretja dočaka starost nad 7 let
preberi več