Royal Canin

Vse od svoje ustanovitve se Royal Canin zavzema za zdrav način pehranjevanja in deluje z namenom, da ponuja natančne in kar najustreznejše odgovore na posebne prehranske potrebe psov in mačk.

Te odgovore iščeno na osnovi dveh jasnih in komplementarnih temeljev: opazovanju in znanosti. Zdrava in uravnotežena prehrana je predvsem posledica izjemnega poznavanja živali z dodatkom znanja rejcev in strokovnjakov ter sodelovanja s pomembnimi znanstveniki.

Temeljni etični načeli in glavni vodili za nadaljni razvoj blagovne znamke Royal Canin sta „žival je zmeraj na prvem mestu“ ter „znanje ter spoštovanje“.

Royal Canin Ljubljana d.o.o.
Letališka cesta 29a
1000 Ljubljana - SLOVENIJA
T:  +386 (0)1 810 2060   
eMail: [email protected]

www.royalcanin.si


Royal Canin

Royal Canin z novo poslovno enoto v Sloveniji

Podjetje Royal Canin, vodilni proizvajalec na področju zdrave prehrane za mačke in pse, ki temelji na znanstvenih raziskavah, odpira novo poslovno enoto v Sloveniji
preberi več

Dr. Stefanie Handl, DVM, diplomate ECVCN

Royal Caninov seminar za veterinarje in veterinarske tehnike male prakse

V soboto, 16.11.2013 sta Zoo market Preis in Royal Canin v Ljubljani ponovno organizirala odličen seminar za veterinarje in veterinarske tehnike. Dogodek je z izjemnimi predavanji kot zmeraj navdušil vse udeležence!
preberi več

Nadobudni veterinarji so razvili lastno dietno prehrano pri Royal Canin; Vir slike: Royal Canin

Nadobudni veterinarji so razvili lastno dietno prehrano pri Royal Canin

Skupina štirinajstih veterinarjev, ki so trenutno absolventi specializacije s področja prehrane živali ECVCN in ACVN, je pred kratkim dobila izjemno priložnost, da v podjetju Royal Canin razvijejo in izdelajo svojo novo dietno prehrano.
preberi več

Dvostopenjski prehranski program Royal Canina za starejše mačke

Dvostopenjski prehranski program Royal Canina za starejše mačke

Življenjska doba mačk se je v zadnih letih nedvomno podaljšala, vsaka tretja dočaka starost nad 7 let
preberi več