Klinični primeri zdravljenja z naravnim mazilom VETgold – 3. del

(03.03.2017) VETgold je nesteroidno mazilo za kožo, ki pospešuje naravno celjenje kože in tkiva – predvsem pri ranah, kjer se nabira vnetni eksudat. Gre za povsem naravno mazilo, ki deluje hipertonično, blaži srbenje in deluje protimikrobno, ob tem pa pospešuje regenerativne procese tkiva.

VETgold mazilo je proizvedeno iz naravnih sestavin, obogateno z minerali iz soli Mrtvega morja, naravnimi olji in rastlinskimi ekstrakti, ki pomlajujejo, revitalizirajo, vlažijo in nahranijo kožne celice.

Mazilo vsebuje avokadovo olje, propolis, ekstrakt aloe vere, ekstrakt ognjiča ter kombinacijo 27 mineralov Mrtvega morja ter je primerno za uporabo pri mnogih kožnih stanjih, tudi skupaj z veterinarskimi zdravili z namenom pospeševanja in spodbujanja naravnih procesov celjenja kože.

VETgold

Klinični primer 3: Brandy z nekrotizirajočo lezijo na prstu

Samček pasme Shiba Inu je zaradi nekrotizirajoče lezije trpel hude bolečine, celotna tačka pa je že bila inficirana in zatekla. Brandy je ob tem rano lizal in dodatno onemogočal uspešno zdravljenje. Veterinarji so se odločili za antibiotično terapijo, sočasno pa so prizadeto tačko povili za zaščito. Ob vsakodnevnem previjanju tačke so po osnovnem čiščenju na lezijo nanesli mazilo VETgold.

Nekrotizirajoča lezija na prstu ob začetku terapije z VETgold
Nekrotizirajoča lezija na prstu ob začetku terapije z VETgold
Vsakodnevna uporaba VETgold, 7 dni
Vsakodnevna uporaba VETgold, 7 dni
Vsakodnevna uporaba VETgold, 14 dni
Vsakodnevna uporaba VETgold, 14 dni

Lezija na prstu pacienta se je popolnoma zacelila že po 12 dneh!

Klinični primer 4: Marlowe s hot spotom

Akutni vlažni dermatitis ali hot spot je Malowa silil s nenehnemu lizanju tačke, posledica česar je bila dodatna infekcija kože na tački. Pred uporabo protivnetnih ali antibiotičnih zdravil so se lastniki odločili zdraviti težavo izključno z uporabo mazila VETgold, ki ga je bilo na rano potrebno mazati dvakrat dnevno 14 dni.

Hot spot ob začetku terapije z VETgold
Hot spot ob začetku terapije z VETgold

Uporaba VETgold, 7 dni
Uporaba VETgold, 7 dni

Težave z vnetno spremembo so izginile 7 dni po pričetku uporabe VETgold.

Dodatne informacije in naročila VETgold

Mazilo je uporabno za pse, mačke, konje, hrčke, zajce, kunce, morske prašičke in ostali glodavce, zaradi njihove občutljivosti na avokado pa ni primeren za uporabo pri pticah!

Za dodatne informacije o izdelku lahko kontaktirate zastopnika VETgold za Slovenijo, podjetje Melisa Veterina d.o.o. (031 398 609, [email protected]), izdelek pa lahko neposredno naročite tudi v spletni trgovini na povezavi http://www.melisasi.si/izdelki-za-pse/vetgold-mazilo

  Melisa veterina d.o.o.

Sorodni članki

Bailey 14 dni: Dvakrat dnevno uporaba VETgold, 14 dni: na leziji je vidna epitelizacija, subkutano tkivo je občutno mehkejše

Klinični primeri zdravljenja z naravnim mazilom VETgold – 1. del

VETgold iz ponudbe podjetja Melisa Veterina d.o.o. je primeren za uporabo pri mnogih kožnih stanjih, tudi skupaj z veterinarskimi zdravili z namenom pospeševanja in spodbujanja naravnih procesov celjenja kože
preberi več

Klinični primer nekrotizirajočega abscesa sprednje tačke

Klinični primer nekrotizirajočega abscesa sprednje tačke

Domač mačji samček z imenom Adrian je trpel zaradi nekrotizirajočega abscesa na sprednji tački
preberi več

VETGOLD

Novo VETGOLD mazilo za pse, mačke, konje in glodavce

Melisa Veterina d.o.o. vas obvešča o še eni novosti na tržišču - VETGOLD mazilu za pse, mačke, konje in glodavce, ki je namenjeno za uporabo pri procesih, kjer je potrebno hitro odstraniti eksudat in pospešiti regeneracijo tkiva
preberi več