Brezpalčen Webinar – Atopični dermatitis psov

(26.10.2022) Medical Intertrade vas v četrtek, 10. novembra ob 19. uri vabi, da se udeležite Webinarja z naslovom Everything you have to know about atopic dogs management.

Brezpalčen Webinar  Atopični dermatitis psov

Atopični dermatitis je eden najpogostejših vzrokov za pojav srbeža pri psih. Prizadene približno 10 % populacije vseh psov. Kako pristopiti k multimodalnemu zdravljenju in hitro olajšati srbež ter hkrati omejiti ponovne izbruhe?

Med predavanjem bo Dr Sebastien Viaud (ECVD Dip.) delil svoje izkušnje o tem posebej zahtevnem zdravljenju atopičnih psov. Na koncu predavanj bo odgovarjal na vaša vprašanja, hkrati pa si boste lahko zastonj prenesli našo knjigo Clinical Handbook on Canine Dermatology.

Ne glede na to, ali ste zaljubljeni v dermatologijo, ali preprosto želite izboljšati svoje veščine pri zdravljenju psov z alergijami, pridružite se nam na našem dogodku. Veselimo se srečanja z vami v četrtek, 10. novembra ob 19.00.

Webinar bo s strani Veterinarske zbornice točkovan z 0,3 točke.

Registriracije potekajo preko spletne povezave, ki jo najdete v priloženem letaku
Medical IntertradeSorodni članki

Virbac

Spletno predavane “Ali kastracija psom bolj škodi kot koristi?”

Medical Intertrade vas v sodelovanju z Virbac vabi na spletno predavanje o kirurških in nekirurških kastracijah psov.
preberi več

grease heels

Rape ali bakterijsko-glivični dermatitis na področju biclja pri konju

Rape so okužba kože in se pri konjih pogosto pojavljajo. Povzročajo jih bakterije in glivice, ki uspevajo v vlažnem in umazanem okolju, ter se običajno pojavljajo na spodnjih delih okončin na področju biclja
preberi več

Virbac

Spletno predavanje o driski pri neonatalnih teletih

Ekipa Medical Intertrade vas vabi, da se jim pridružite na Virbacovem spletnem predavanju z naslovom “How to get the most of the Neonatal Calf Diarhhea vaccination investment?”
preberi več

Sanocyn

Oskrba manjših ran in ugrizov v domačem okolju

Naši ljubljenčki so po naravi radovedni in aktivni ter se posledično lahko znajdejo v situacijah, kjer se poškodujejo. Tuda najbolj prijazna in družabna mačka ali pes lahko pride v konflikt z drugo živaljo
preberi več

Virbac

Eprinomektin za enostaven nanos

Medical Intertrade vam predstavlja kožni poliv za govedo zdravljenje infestacij s paraziti, občutljivimi na eprinomektin
preberi več

Naslednja generacija prehranskega dopolnila za zdravje sklepov

Naslednja generacija prehranskega dopolnila za zdravje sklepov

Medical Intertrade vam predstavlja naslednjo generacijo prehranskega dopolnila za zdravje sklepov MOVOFLEX® MEHKE ŽVEČILKE
preberi več

Virbac

Natančna zaščita, ki temelji na selamektinu

Medical Intertrade vam predstavlja kožni nanos za pse in mačke, ki se lahko uporablja že od 6. tedna starosti dalje
preberi več

CryoPen

Spletno predavanje CryoPen

Medical Intertrade vas vabi na ponovljen webinar z naslovom "Cryotherapy: Clinical use of Cryotherapy in Veterinary Practice - from skin tags to ophthalmology"
preberi več