Lek Veterina, d. o. o.

Lek Veterina d.o.o. je srednje veliko podjetje z 18 zaposlenimi. Sedež družbe je v Lipovcih, tukaj je tudi naš proizvodni obrat, kjer dela izkušena skupina proizvodnih delavcev, tehnologov in strokovnjakov na področju prehrane in zdravja živali.

V podjetju proizvajamo in prodajamo vitaminsko-mikromineralne predmešanice - premikse, mineralno-vitaminske dodatke - dopolnilne krmne mešanice ter izdelke za izboljšanje zdravja domačih živali. Naši izdelki pripomorejo k dobrobiti in zdravju živali, vsem, ki skrbite zanje, pa prinašajo zadovoljstvo in rejske uspehe.

Naša izkušena ekipa strokovnjakov vam je vedno na voljo za svetovanje na vaši kmetiji ali farmi in za izračun obrokov, ki zagotavljajo optimalno razmerje med zdravjem in proizvodnjo živali ter gospodarnostjo reje.

Spremljanje trendov na področju prehrane, zdravja in blaginje živali ter velik izbor dodatkov (probiotikov, prebiotikov, kokcidiostatikov, encimov, barvil, arom, zelišč eteričnih olj, maščobnih kislin...), ki jih lahko v najmanjših količinah homogeno zmešamo v premikse in vitaminsko-mineralne dodatke, nam omogočata, da za vas pripravimo izdelek, ki ustreza zadnjim spoznanjem ter zagotavlja uspešno rejo živali.

Lipovci 251 a, 9231 Beltinci
Telefon: 02 541 34 00

www.lek-veterina.si

Mag. Jasna Kos je v imenu Leka prevzela priznanje TOP 10 Izobraževalni management 2011; Vir slike: Lek

Lek z načrtnim vlaganjem v izobraževanje in usposabljanje zaposlenih ponovno med najboljšimi desetimi

Farmacevtska družba Lek, član skupine Sandoz, je že devetič zapored prejela priznanje TOP 10 Izobraževalni management 2011.
preberi več

Od leve Gerhard Schaefer, Markus Wiedmann, Susanne Bartsch, Drago Kuzman, Breda Lučić in Jeff George; Vir slike: Lek

Sandozovi raziskovalci z vsega sveta na Bledu

Namen znanstvene konference je povezovanje in izmenjava znanj ter izkušenj za snovanje in izvedbo novih raziskovalno-razvojnih zamisli
preberi več