Tablete za lažje zmanjšanje telesne teže za pse in mačke

(23.06.2023) Na tržišču predstavljamo nov izdelek – OBESIFIT, tablete za lažje zmanjšanje telesne teže za pse in mačke.

Obesifit

Prevelika telesna teža psov in mačk predstavlja vse večji problem. Za dobro počutje živali je pomemben zdrav življenjski slog – tako za lastnike kot za njihove ljubljenčke. Običajno gre dobro počutje lastnika z roko v roki dobrega počutja živali. Se pa lahko kdaj zatakne. Odvečni kilogrami pri ljubljenčkih negativno vplivajo na dobro počutje – saj je njihova gibalna sposobnost zaradi teže omejena. Gibanje pretežkih živali je tudi pretirano obremenjujoče za sklepe in v določenih primerih tudi nevarno. Zelo pomembno je, da psom in mucam pomagamo shujšati na zdrav in varen način. Pri tem nam pomagajo tablete Obesifit!

Obesifit so tablete, ki kot dodatek prehrani zmanjšajo občutek lakote na naraven način. To omogočajo olja, naravni viri OEA (oleoiletanolamida, rastlinski polifenol) pomagajo zvečati občutek sitosti in zmanjšujejo apetit.

Dodani vitamini in minerali usmerjajo presnovo maščob ter aktivirajo bazalno presnovo, sočasno pa ščitijo celice pred oksidativnim stresom, ki ga lahko povzroči hujšanje.

Pravilna in redna uporaba Obesfita olajša in pospeši izgubo kilogramov.

Ena tableta na 10 kg telesne teže živali pol ure pred obrokom poveča občutek sitosti tudi pri manjših ali manj kaloričnih obrokih.

NA VOLJO V PAKIRANJU PO 32 TABLET

Tablete Obesifit so zelo okusne.

Za dodatne informacije o novih produktih proizvajalca ICF/Nextmune kontaktirajte izbranega veterinarja!

Distributer za Slovenijo IRIS d.o.o., Cesta v Gorice 8, 1000 Ljubljana, tel: 01/200 6666

Sorodni članki

IRIS

Novo protibolečinsko zdravilo za konje

Podjetje IRIS d.o.o. vam predstavlja novo zdravilo za lajšanje bolečine in vnetja pri konjih v obliki tablete s firokoksibom
preberi več

Iris MSD

Predavanja o časovni revoluciji na področju vektorsko prenosljivih bolezni

Iris Mednarodna trgovina d.o.o vas skupaj s poslovnim parterjem MSD, Animal Health vabi na predstavitev novega produkta in predavanja o časovni revoluciji na področju vektorsko prenosljivih bolezni
preberi več

Pes brez napisov

Zdrava pasja ušesa

Podjetje IRIS vam predstavlja novost na tržišču za zdravje pasjih ušes
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

WinterPad

Vodoodporna krema za zaščito pasjih tačk WinterPad

Popolna zaščita tačk za vaše ljubljenčke v mrazu, snegu, na ledu ali na drugih grobih terenih
preberi več

Omogočite vašemu psu mirno preživeti hrupni december

Omogočite vašemu psu mirno preživeti hrupni december

V prednovoletnem času vam predstavljamo izjemno novost na tržišču: zdravilo za lajšanje akutne, s hrupom povezane tesnobe in strahu pri psih!
preberi več

IRIS

Novo zdravilo za lajšanje situacijske anksioznosti in strahu pri psih

Ekipa podjetja IRIS d.o.o. kolegom z veseljem sporoča, da je na tržišču novo zdravilo proizvajalca Orion, peroralna raztopina za lajšanje situacijske anksioznosti in strahu pri psih
preberi več