Eukanuba

Podjetje D.J.DON, d.o.o. iz Prebolda, je generalni uvoznik in distributer vrhunskih proizvodov za pse in mačke znamke Eukanuba in vrhunskih proizvodov za mačke znamke Iams, ki jih proizvaja The Iams Company.

The Iams Company je eno od vodilnih svetovnih podjetij v prehrani psov in mačk. Že njegov ustanovitelj Paul Iams se je pred skoraj 60 leti odločil, da bo proizvajal samo hrano vrhunske kvalitete. Tako je The Iams Company od samega začetka podjetje, ki največ investira v raziskave in razvoj vrhunske hrane za pse in mačke in je tako tudi patentiralo največ pomembnih izboljšav za zdravje naših hišnih ljubljenčkov.

Poslanstvo The Iams Company je: Izboljšati dobrobit psov in mačk s proizvodnjo hrane in izdelkov za nego svetovne kvalitete.

V podjetju je 8 zaposlenih. Naši proizvodi so na voljo le v specializiranih trgovinah za male živali in v veterinarskih ambulantah po vsej Sloveniji.

Tovarniška cesta 15, 3312 Prebold, Slovenija
Telefon: 03 703 63 80

www.eukanuba.si


Novosti pri Eukanubinih dietah

Novosti pri Eukanubinih dietah

Dietne prehrane proizvajalca Eukanuba imajo sedaj nov izgled, optimizirane pa so tudi recepture
preberi več

Zakaj so prebiotiki pomembni?

Zakaj so prebiotiki pomembni?

V normalnem prebavnem traktu se nahajajo dobre in slabe bakterije. Z vnosom prebiotičnih vlaken vnašamo v telo hrano za dobre bakterije, ki skrbijo za pravilno ravnovesje
preberi več

novice

Znanost

Mednarodno