Že 4.500 ambulant v Evropi varčuje zaradi uporabe materiala Vetsuture® - zakaj ne bi še vi!

(22.07.2014) Vetsuture® - Šivalni material za uporabo v veterinarski medicini z odličnim razmerjem med kvaliteto in ceno!

Podjetje celsusMED na podlagi licence francoskega proizvajalca OXYBOX SARL ekskluzivno v Avstriji in Sloveniji ponuja popolno paleto resorptivnega in neresorptivnega šivalnega materiala v obliki niti z iglami ali niti na kolutih.


Vetsuture® šivalni material uporablja že 4.500 ambulant v Evropi, od tega 238 v Avstriji in 46 v Sloveniji!
Šivalni material namreč v vsaki veterinarski organizaciji predstavlja reden strošek, vsekakor pa je najpomembneje, da je za sprejemljivo ceno zajamčena najboljša kakovost.

In takšno kombinacijo najvišje kvalitete za najugodnejšo ceno lahko dosežete z uporabo šivalnega materiala Vetsuture®, narejenega posebej za uporabo v veterinarski medicini!

Več kot 230 veterinarskih ambulant v Avstriji se je o kvaliteti šivalnega materiala Vetsuture® že lahko prepričalo ter so tako postali del stalnih naročnikov podjetja celsusMED.

Dobre lastnosti niti ter predvsem visoka kvaliteta vetfire® igel so šivalni material Vetsuture® uvrstile med cenovno ugodne alternative dosedanjim enako kvalitetnim proizvodom.

Vetsuture Izbirate lahko med celovito paleto izdelkov za malo prakso in kopitarje.

V Sloveniji šivalnemu materialu zaupa že okoli 50 veterinarskih ambulant, kar je zadosten razlog, da ga preizkusite tudi sami!

celsusMED Za dodatne informacije in naročila se lahko obrnete na zastopnico celsusMED za Slovenijo, go. Jelko Lenič na telefon 040 127 544 ali na elektronski naslov [email protected].

 

 

Sorodni članki

Vetsuture

Širitev ponudbe šivalnega materiala za veterinarsko medicino: Vetsuture® MICRO

Specializiran šivalni material za oftalmološko uporabo v veterinarski medicini
preberi več

Vetsuture

Vetsuture - Šivalni material za uporabo v veterinarski medicini sedaj dosegljiv tudi v Sloveniji

Šivalni material v vsaki veterinarski organizaciji predstavlja reden strošek. Tako se glede naročil zmeraj nekoliko preračunava, vsekakor pa je najpomembneje, da je za sprejemljivo ceno zajamčena najboljša kakovost
preberi več