Predstavljamo vam novost - VIYO REINFORCES, za vsakodnevno zaščito vaše živali!

(20.11.2015) Viyo reinforces je napitek s prebiotskimi vlakninami, ki izboljšajo črevesno mikrofloro in prebavni sistem vašega psa ali mačke.

Viyo reinforces

Viyo reinforces je zdrav prebiotični napitek, ki so ga razvili veterinarji in krepi naravne obrambne mehanizme vašega psa in mačke. Pomaga zgraditi močan imunski sistem, izboljša črevesno mikrofloro in prebavo ter poskrbi za bolj sijočo dlako. Že po enem tednu uporabe Viyo reinforces so živali bolj živahne in bolj odporne.

Edinstvena receptura Viyo reinforces:

Viyo reinforces vsebuje edinstveno učinkovino FOSim+ (fruktooligosaharidi in inulin), vitamine, omega maščobne kisline, aminokisline ter mikro- in makroelemente v količinah prilagojenih starosti vašega ljubljenčka.

Je 100% naraven nizkokaloričen izdelek, ki ga imajo mačke in psi zelo radi.


Kako vemo ali Viyo reinforces deluje?

Tako kot pri ljudeh je tudi pri psih in mačkah črevesna mikroflora odgovorna za imunski sistem in zdravje. Pri vaši živali se bo ob uporabi Viyo Reinforces izboljšala prebava, kar boste opazili tako, da bo imel trše blato* (prve dni uporabe je možno, da je blato mehkejše) in svetleč kožuh. Vaša žival bo bolj živahna in bolj odporna. Rezultati bodo vidni že po 1 tednu ali najkasneje po 1 mesecu uporabe.

Kakšen je odmerek in uporaba Viyo reinforces?

Prebiotične vlaknine FOSim+ hranijo in spodbujajo rast dobrih bakterij, ki živijo na črevesni sluznici. Število teh bakterij je zelo podobno tako pri majhnih kot velikih psih oz. mačkah. Zato je tudi odmerek enak, ne glede na težo ali starost živali in je 30 ml (1 vrečka) dnevno. Pred uporabo vrečko dobro pretresemo.  Viyo Reinforces se lahko uporablja v katerikoli kombinaciji hrane ali diete, razen pri potrjeni alergiji na piščanca.


Kdaj uporabimo Viyo reinforces?

Zasnovan je tako, da ga lahko uporabljamo vsak dan skozi celo leto. Sicer pa je najbolj koristen v tistih obdobjih, ko imunski sistem živali potrebuje dodatno spodbudo. Sprememba vremenskih razmer, sprememba prehrane, večji infekcijski pritisk, potovanja, razstave in tekmovanja,…, vse to lahko predstavlja stres za psa ali mačko, zato je zelo pomembno, da je odpornost živali v teh obdobjih čim boljša. Viyo Reinforces izboljša naravno obrambo živali.

Pakiranje Viyo reinforces:

Viyo reinforces je izdelan v treh različicah za pse in  mačke, ki so prilagojene potrebam živali različnih starosti. V škatli je 7 vrečic po 30 ml, kar zadostuje za 7 dni.

Izbirate lahko med :

Viyo reinforces Puppy (za psičke od 1 do 12 mesecev)
Viyo reinforces Adult (za pse med 1 in 6 letom starosti)
Viyo reinforces Senior (za pse starejše od 6 let)
Viyo reinforces Kitten (za mucke od 1 do 12 mesecev)
Viyo reinforces Adult (za mačke med 1 in 7 letom starosti)
Viyo reinforces Senior (za mačke starejše od 7 let)     

Animalis, prehrana in zdravje živali, d.o.o.
Tržaška cesta 135, 1000 Ljubljana
Telefon: 01 242 55 30   GSM: 031 659 804
[email protected], www.animalis.si


Sorodni članki

VIYO RENAFELIN - podpora mačkam, ki trpijo za kronično odpovedjo ledvic

VIYO RENAFELIN - podpora mačkam, ki trpijo za kronično odpovedjo ledvic

Kronična odpoved ledvic je najpogostejša presnovna bolezen mačk. Animalis d.o.o. vam predstavlja več kot le vezalec fosfatov.
preberi več

Livisto

Animalis vam predstavlja novo zdravilo podjetja Livisto

Amoksicilin in klavulanska kislina - okusne in hipoalergene tablete za pse in mačke
preberi več

DELTATIC

DELTATIC, zdravilne ovratnice za pse

Ekipa podjetja Animalis vas z veseljem obvešča, da imajo sedaj na voljo ovratnice za pse, ki ščitijo pred klopi, komarji, bolhami in peščenimi muhami
preberi več

Viyo imune

Novo ime uveljavljenega izdelka Viyo

Sporočamo vam, da je Viyo reinforces all ages za mačke in Viyo reinofces all ages za pse dobil novo ime in preobleko - VIYO IMUNE +  za mačke in VIYO IMUNE + za pse
preberi več

Viyo Reinforces

Močnejši imunski sistem psov in mačk

COVID-19 vpliva na vse nas, vendar ga bomo skupaj premagali. Poskrbite drug za drugega in za vaše hišne ljubljenčke!
preberi več

Viyo reinforces

Nova, izboljšana formula  Viyo Reinforces

Animalis predstavlja Viyo Reinforces® ZA VSE STAROSTI z novo, izboljšano formulo in novo podobo!
preberi več

Kolegi iz podjetja Animalis, d.o.o. so pomagali živalim zavetišča v Gmajnicah!

Kolegi iz podjetja Animalis, d.o.o. so pomagali živalim zavetišča v Gmajnicah!

V prejšnjem tednu so se veterinarji in skrbniki v zavetišču lahko razveselili donacije podjetja Animalis, d.o.o., ki bo živalim zagotovo v veliko pomoč!
preberi več

Viyo Recuperation

Pomoč pri okrevanju z Viyo Recuperation

Nuša Schumet, dr.vet.med. opisuje klinični primer psičke Gaje, kateri je prehranski dodatek Viyo Recuperation nedvomno pomagal pri okrevanju po zahtevni operaciji. Zastopnik za Viyo Recuperation v Sloveniji je podjetje Animalis d.o.o
preberi več