HUVEPHARMA- globalni Evropski proizvajalec

(31.05.2016) Animalis zastopa tudi podjetje Huvepharma (huvepharma.com), ki je mogoče manj znana veterinarjem, ki delajo z govedom, bolj pa veterinarjem, ki delajo s perutnino in prašiči. Zelo dobro je poznana tudi mešalnični industriji.

HUVEPHARMA Huvepharma pod tem imenom obstaja 16 let, nastala je z združitvijo več Bolgarskih obratov z dolgoletno tradicijo fermentacije (vse od Lactobacillusa bulgaricusa naprej). Leta 2005 je prevzela Intervetove krmne dodatke (encime in kokcidiostatike), leta 2007 pa Merialovo paleto kokcidiostatikov, letos pa še večjo paleto proizvodov in nekaj proizvodnih obratov Zoetisa.

Huvepharma je podjetje v družinski lasti, edino globalno farmacevtko podjetje, ki ima vse proizvodnje obrate v Evropi (v Bolgariji) in sedaj tudi v Ameriki, ne v Aziji. Približno tretjino prodaje, skoraj toliko kot v Evropi, pa naredi na Azijskih trgih.

Huvepharma ima ključna znanja na področju fermentacije in formulacije  produktov (mikrogranulacija…) in je močno usmerjena k podpori kupcem.

Ima tako Evropske kot Ameriške certifikate kakovosti (EU GMP, FDA, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004).

Portfolio Huvepharme sestavlja široka izbira kokcidiostatikov, encimov in veterinarskih zdravil. Danes je Huvepharma 14 največji proizvajalec veterinarskih farmacevtskih proizvodov na svetu z več kot 20 % letno rastjo prodaje.

Animalis zastopa Huvepharmo v Sloveniji, na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini. Na naših trgih smo prisotni zlasti s paleto kokcidiostatikov in encimov ter s proizvodi Lianol.

Poglejte si nekaj slik iz delavnic Huvepharme v Ghentu na temo zdravja črevesja pri perutnini. Delavnica je celovit pregled posledic kokcidioze, klostridijskega enteritisa in disbakterioz pri perutnini.

Delavnice Huvepharme na temo zdravja črevesja pri perutnini

Delavnice Huvepharme na temo zdravja črevesja pri perutnini

Predstavniki Animalis d.o.o. so se udeležili delavnice Huvepharme na temo zdravja črevesja pri perutnini. Objavljamo nekaj slik iz delavnic v Ghentu. Delavnica je celovit pregled posledic kokcidioze, klostridijskega enteritisa in disbakterioz pri perutnini
preberi večSorodni članki

Viyo reinforces

Nova, izboljšana formula  Viyo Reinforces

Animalis predstavlja Viyo Reinforces® ZA VSE STAROSTI z novo, izboljšano formulo in novo podobo!
preberi več

Livipen – tisti, ki izstopa

Animalis je v svojo paleto proizvodov LIVISTO dodal še en nov proizvod

Novost je visokokakovostna suspenzija prokainijevega benzilpenicilinata, ki izstopa od drugih penicilinov na trgu, zahvaljujoč enostavni resuspenziji
preberi več

Animalis na EERVC v Grčiji

Animalis na EERVC v Grčiji

V mesecu oktobru 2019 se je Animalis v družbi še štirih veterinark odpravil na 4. EERVC v Grčijo, v milijonsko mesto Thessaloniki.
preberi več

Na stojnici podjetja Animalis d.o.o. je bilo živahno in veselo!

Sejem bil je živ!

Na stojnici podjetja Animalis d.o.o. je bilo živahno in veselo!
preberi več

Animalis ponovno vabi na sejem AGRA

Animalis ponovno vabi na sejem AGRA

Letošnji sejem AGRA bo potekal od 24. do 29.8.2019 v Gornji Radgoni.
preberi več

Naredite prebavo lahko kot pero

Naredite prebavo lahko kot pero

Animalis je v svojo paleto proizvodov LIVISTO dodal raztopino za spodbujanje aktivnosti jeter in prebavil pri boleznih prebavil in jetrnem popuščanju
preberi več

Junijsko izobraževanje v Bolgariji

Junijsko izobraževanje v Bolgariji

Animalis se je konec junija z ekipo slovenskih veterinarjev udeležil seminarja v Bolgariji, ki ga je organiziral njihov poslovni partner Huvepharma
preberi več

Novost - spletni vademekum podjetja Animalis

Novost - spletni vademekum podjetja Animalis

Ker se pri podjetju Animalis zavedajo, da je hitro iskanje željenih informacij za marsikoga zelo pomembno, vam predstavniki z veseljem sporočajo, da so pripravili spletni vademekum, na katerem lahko iščete informacije o njihovih izdelkih
preberi več