HUVEPHARMA- globalni Evropski proizvajalec

(31.05.2016) Animalis zastopa tudi podjetje Huvepharma (huvepharma.com), ki je mogoče manj znana veterinarjem, ki delajo z govedom, bolj pa veterinarjem, ki delajo s perutnino in prašiči. Zelo dobro je poznana tudi mešalnični industriji.

HUVEPHARMA Huvepharma pod tem imenom obstaja 16 let, nastala je z združitvijo več Bolgarskih obratov z dolgoletno tradicijo fermentacije (vse od Lactobacillusa bulgaricusa naprej). Leta 2005 je prevzela Intervetove krmne dodatke (encime in kokcidiostatike), leta 2007 pa Merialovo paleto kokcidiostatikov, letos pa še večjo paleto proizvodov in nekaj proizvodnih obratov Zoetisa.

Huvepharma je podjetje v družinski lasti, edino globalno farmacevtko podjetje, ki ima vse proizvodnje obrate v Evropi (v Bolgariji) in sedaj tudi v Ameriki, ne v Aziji. Približno tretjino prodaje, skoraj toliko kot v Evropi, pa naredi na Azijskih trgih.

Huvepharma ima ključna znanja na področju fermentacije in formulacije  produktov (mikrogranulacija…) in je močno usmerjena k podpori kupcem.

Ima tako Evropske kot Ameriške certifikate kakovosti (EU GMP, FDA, ISO 9001:2008, ISO 14001:2004).

Portfolio Huvepharme sestavlja široka izbira kokcidiostatikov, encimov in veterinarskih zdravil. Danes je Huvepharma 14 največji proizvajalec veterinarskih farmacevtskih proizvodov na svetu z več kot 20 % letno rastjo prodaje.

Animalis zastopa Huvepharmo v Sloveniji, na Hrvaškem in v Bosni in Hercegovini. Na naših trgih smo prisotni zlasti s paleto kokcidiostatikov in encimov ter s proizvodi Lianol.

Poglejte si nekaj slik iz delavnic Huvepharme v Ghentu na temo zdravja črevesja pri perutnini. Delavnica je celovit pregled posledic kokcidioze, klostridijskega enteritisa in disbakterioz pri perutnini.

Delavnice Huvepharme na temo zdravja črevesja pri perutnini

Delavnice Huvepharme na temo zdravja črevesja pri perutnini

Predstavniki Animalis d.o.o. so se udeležili delavnice Huvepharme na temo zdravja črevesja pri perutnini. Objavljamo nekaj slik iz delavnic v Ghentu. Delavnica je celovit pregled posledic kokcidioze, klostridijskega enteritisa in disbakterioz pri perutnini
preberi večSorodni članki

Predstavniki podjetja Animalis se vsem obiskovalcem zahvaljujejo za obisk na njihovem razstavnem prostoru na sejmu AGRA

Stojnica Animalis je ponovno zaživela

Na stojnici podjetja Animalis d.o.o. je bilo kot zmeraj ponovno živahno in veselo!.
preberi več

Animalis vas vabi na sejem AGRA 2021

Animalis vas vabi na sejem AGRA 2021

Animalis vas vabi na mednarodni kmetijsko- živilski sejem AGRA, ki bo potekal v Gornji Radgoni od sobote 21.8. do četrtka 26.8..
preberi več

Ne pozabite na 3. webinar o mastitisu!

Ne pozabite na 3. webinar o mastitisu!

Radi bi vas spomnili na zadnji webinar v ciklu treh webinarjev, ki jih organizira Animalis v sodelovanju s podjetjem CID LINES in Josephine Verharghe.
preberi več

Čiščenje in razkuževanje vimena pred molžo

Ne pozabite na 2. webinar o mastitisu!

Radi bi vas spomnili na drugi webinar v ciklu treh webinarjev, ki jih organizira Animalis v sodelovanju s podjetjem CID LINES in Josephine Verharghe
preberi več

Huvepharma – Hydra F

Animalis predstavlja nov proizvod podjetja Huvepharma – Hydra F

Hydra F je dopolnilna krmna mešanica v obliki šumečih tablet za stabilizacijo nivoja hidracije in ravnotežja elektrolitov
preberi več

Čiščenje in razkuževanje vimena pred molžo

Ne pozabite na webinar o mastitisu!

Radi bi vas spomnili na prvi webinar v ciklu treh webinarjev, ki jih organizira Animalis v sodelovanju s podjetjem CID LINES in Josephine Verharghe
preberi več

Webinarji na temo mastitisa

Webinarji na temo mastitisa

Pri podjetju Animalis d.o.o. skupaj s podjetjem CID LINES pripravljajo webinarje na temo mastitisa. Z njimi želijo veterinarjem približati potek molže in pristop k preventivnim ukrepom na kmetiji
preberi več

Animalis spletni seminar o kriptosporidiozi

Animalis spletni seminar o kriptosporidiozi

Animalis d.o.o. in Huvepharma vabita na brezplačni spletni seminar, ki bo potekal v četrtek, 11. 3. 2021, od 18:00 do 19:30
preberi več