Dobavitelji podjetja Animalis d.o.o. se predstavljajo na največjem svetovnem kmetijskem sejmu EuroTier 2014

(24.10.2014) Letošnji bienalni vodilni sejem za rejce in kmetovalce EuroTier se bo odvijal v nemškem Hannovru med 11. in 14. novembrom 2014.  Predstavniki slovenskega podjetja Animalis d.o.o. s ponosom sporočajo, da se bo na sejmu med ostalimi svetovno priznanimi proizvajalci predstavila večina njihovih dobaviteljev.

Svetovno znan sejem EuroTier s svojimi razstavljavci zajema mnoga področja živinoreje od tehnologije, genetike, prehrane živali, gradnje in vzdrževanja hlevov, zaščito živali in okolja, zdravje živali pa tudi vprašanja povezana s poslovodstvom obratov in z logistiko. 

EuroTier 2014

EuroTier je tako največje stičišče inovacij s svetovnega tržišča mehanizacije, instalacij in kmetijskih surovin za profesionalno živinorejo. V prostorih velikega sejmišča se bo med 11. in 14. novembrom 2014 predstavilo okoli 2.200 svetovno priznanih podjetij, pomembnih za uspešno in sodobno rejo proizvodnih živali. Predvideno bo sejem obiskalo kar 160.000 profesionalcev z vsega sveta.

Sočasno se vsako leto na sejmu predstavijo novosti in nagrajujejo pomembne inovacije. Letos so pomembnost sejma ponovno potrdile prijave 270 inovacij, ki jih je oddalo 156 razstavljavcev iz skupno 19 držav.


Na največjem svetovnem sejmu za kmetijstvo EuroTier 2014 se med ostalimi priznanimi razstavljavci predstavlja tudi večina dobaviteljev prodajnega programa podjetja Animalis d.o.o.:

  • CID LINES: je proizvajalec čistil in razkužil za kmetijske obrate (mlečno industrijo, ovčerejo, prašičerejo in perutninarstvo), prevozna sredstva in proizvodnjo hrane. V svojih profesionalnih laboratorijih zaposlujejo kemike in inženirje za stalen razvoj novih formul in postopkov. CID LINES svoje izdelke izvaža v več kot 90 držav na 5 kontinentih, kar je zadosten pokazatelj njihove kvalitete in zadovoljnih strank.
  • Huvepharma: belgijsko podjetje je svetovno priznan proizvajalec krmnih dodatkov (zlasti kokcidiostatikov in encimov) in zdravil.
  • Micron Bio-Systems: s sedežem v Veliki Britaniji je Micron Bio-Systems mednarodno vodilno podjetje s področja biotehnologije, bolj znano zlasti v Veliki Britaniji in v ZDA. Strokovna ekipa mikrobiologov, encimologov, biokemikov in imunologov neprestano razvija proizvode za živinorejo in varstvo okolja.
  • aniMedica: je med vodilnimi nemškimi proizvajalci zdravil za uporabo v veterinarski medicini in prehranskih dodatkov. Proizvodi aniMedica so pravi naslov v skrbi za zdravje živali.
  • INVESA (Industrial Veterinaria, S.A.): je veterinarski farmacevtski laboratorij s sedežem v Španiji in je del skupine Animedica. Že tri desetletja se podjetje posveča razvoju, proizvodnji in distribuciji visoko kvalitetnih zdravil in prehranskih dodatkov za živali. INVESA s svojimi proizvodi oskrbuje več kot 94 držav in nudi širok spekter izdelkov (antibiotikov, protivnetnih zdravil in analgetikov, antiparazitikov, hormonskih preparatov, regulatorjev metabolizma...) za preventivo in zdravljenje živali, kot tudi za kakovostno proizvodnjo in dobrobit različnih živalskih vrst.
  • Chr. Hansen: Njihova zgodba se pričenja v letu 1874, zaradi svoje izjemne ekipe strokovnjakov in znanstvenikov pa ima danes dansko podjetje največjo kolekcijo mikrobnih sevov na svetu, ki so osnova za razvoj probiotikov in silirnih dodatkov. Njihov uspeh temelji na prepričanju, da morajo mikrobi dokazano delovati in sočasno biti zanesljivi ter varni za končne uporabnike.
  • Biochem: že več kot 25 let je nemški Biochem ena mednarodno vodilnih podjetij za razvoj in prodajo najnovejših prehranskih dodatkov in izdelkov za veterinarsko medicino. Zaradi izjemnih kapacitet in bogatih izkušenj lahko tržišču ponujajo učinkovite in inovativne rešitve za vse vrste živinoreje, od gojenja rib pa vse do govedoreje.

Za dodatne informacije o proizvajalcih in njihovih proizvodih na slovenskem tržišču kontaktirajte predstavnike podjetja Animalis d.o.o. na info@animalis.si ali jih pokličete na telefon 051 429 093 (Staša), 051 481 080 (Angelca) ali 031 659 804 (Črt).

www.animalis.si,

Sorodni članki

Viyo reinforces

Nova, izboljšana formula  Viyo Reinforces

Animalis predstavlja Viyo Reinforces® ZA VSE STAROSTI z novo, izboljšano formulo in novo podobo!
preberi več

Livipen – tisti, ki izstopa

Animalis je v svojo paleto proizvodov LIVISTO dodal še en nov proizvod

Novost je visokokakovostna suspenzija prokainijevega benzilpenicilinata, ki izstopa od drugih penicilinov na trgu, zahvaljujoč enostavni resuspenziji
preberi več

Animalis na EERVC v Grčiji

Animalis na EERVC v Grčiji

V mesecu oktobru 2019 se je Animalis v družbi še štirih veterinark odpravil na 4. EERVC v Grčijo, v milijonsko mesto Thessaloniki.
preberi več

Na stojnici podjetja Animalis d.o.o. je bilo živahno in veselo!

Sejem bil je živ!

Na stojnici podjetja Animalis d.o.o. je bilo živahno in veselo!
preberi več

Animalis ponovno vabi na sejem AGRA

Animalis ponovno vabi na sejem AGRA

Letošnji sejem AGRA bo potekal od 24. do 29.8.2019 v Gornji Radgoni.
preberi več

Naredite prebavo lahko kot pero

Naredite prebavo lahko kot pero

Animalis je v svojo paleto proizvodov LIVISTO dodal raztopino za spodbujanje aktivnosti jeter in prebavil pri boleznih prebavil in jetrnem popuščanju
preberi več

Junijsko izobraževanje v Bolgariji

Junijsko izobraževanje v Bolgariji

Animalis se je konec junija z ekipo slovenskih veterinarjev udeležil seminarja v Bolgariji, ki ga je organiziral njihov poslovni partner Huvepharma
preberi več

Novost - spletni vademekum podjetja Animalis

Novost - spletni vademekum podjetja Animalis

Ker se pri podjetju Animalis zavedajo, da je hitro iskanje željenih informacij za marsikoga zelo pomembno, vam predstavniki z veseljem sporočajo, da so pripravili spletni vademekum, na katerem lahko iščete informacije o njihovih izdelkih
preberi več