Dobavitelji podjetja Animalis d.o.o. se predstavljajo na največjem svetovnem kmetijskem sejmu EuroTier 2014

(24.10.2014) Letošnji bienalni vodilni sejem za rejce in kmetovalce EuroTier se bo odvijal v nemškem Hannovru med 11. in 14. novembrom 2014.  Predstavniki slovenskega podjetja Animalis d.o.o. s ponosom sporočajo, da se bo na sejmu med ostalimi svetovno priznanimi proizvajalci predstavila večina njihovih dobaviteljev.

Svetovno znan sejem EuroTier s svojimi razstavljavci zajema mnoga področja živinoreje od tehnologije, genetike, prehrane živali, gradnje in vzdrževanja hlevov, zaščito živali in okolja, zdravje živali pa tudi vprašanja povezana s poslovodstvom obratov in z logistiko. 

EuroTier 2014

EuroTier je tako največje stičišče inovacij s svetovnega tržišča mehanizacije, instalacij in kmetijskih surovin za profesionalno živinorejo. V prostorih velikega sejmišča se bo med 11. in 14. novembrom 2014 predstavilo okoli 2.200 svetovno priznanih podjetij, pomembnih za uspešno in sodobno rejo proizvodnih živali. Predvideno bo sejem obiskalo kar 160.000 profesionalcev z vsega sveta.

Sočasno se vsako leto na sejmu predstavijo novosti in nagrajujejo pomembne inovacije. Letos so pomembnost sejma ponovno potrdile prijave 270 inovacij, ki jih je oddalo 156 razstavljavcev iz skupno 19 držav.


Na največjem svetovnem sejmu za kmetijstvo EuroTier 2014 se med ostalimi priznanimi razstavljavci predstavlja tudi večina dobaviteljev prodajnega programa podjetja Animalis d.o.o.:

  • CID LINES: je proizvajalec čistil in razkužil za kmetijske obrate (mlečno industrijo, ovčerejo, prašičerejo in perutninarstvo), prevozna sredstva in proizvodnjo hrane. V svojih profesionalnih laboratorijih zaposlujejo kemike in inženirje za stalen razvoj novih formul in postopkov. CID LINES svoje izdelke izvaža v več kot 90 držav na 5 kontinentih, kar je zadosten pokazatelj njihove kvalitete in zadovoljnih strank.
  • Huvepharma: belgijsko podjetje je svetovno priznan proizvajalec krmnih dodatkov (zlasti kokcidiostatikov in encimov) in zdravil.
  • Micron Bio-Systems: s sedežem v Veliki Britaniji je Micron Bio-Systems mednarodno vodilno podjetje s področja biotehnologije, bolj znano zlasti v Veliki Britaniji in v ZDA. Strokovna ekipa mikrobiologov, encimologov, biokemikov in imunologov neprestano razvija proizvode za živinorejo in varstvo okolja.
  • aniMedica: je med vodilnimi nemškimi proizvajalci zdravil za uporabo v veterinarski medicini in prehranskih dodatkov. Proizvodi aniMedica so pravi naslov v skrbi za zdravje živali.
  • INVESA (Industrial Veterinaria, S.A.): je veterinarski farmacevtski laboratorij s sedežem v Španiji in je del skupine Animedica. Že tri desetletja se podjetje posveča razvoju, proizvodnji in distribuciji visoko kvalitetnih zdravil in prehranskih dodatkov za živali. INVESA s svojimi proizvodi oskrbuje več kot 94 držav in nudi širok spekter izdelkov (antibiotikov, protivnetnih zdravil in analgetikov, antiparazitikov, hormonskih preparatov, regulatorjev metabolizma...) za preventivo in zdravljenje živali, kot tudi za kakovostno proizvodnjo in dobrobit različnih živalskih vrst.
  • Chr. Hansen: Njihova zgodba se pričenja v letu 1874, zaradi svoje izjemne ekipe strokovnjakov in znanstvenikov pa ima danes dansko podjetje največjo kolekcijo mikrobnih sevov na svetu, ki so osnova za razvoj probiotikov in silirnih dodatkov. Njihov uspeh temelji na prepričanju, da morajo mikrobi dokazano delovati in sočasno biti zanesljivi ter varni za končne uporabnike.
  • Biochem: že več kot 25 let je nemški Biochem ena mednarodno vodilnih podjetij za razvoj in prodajo najnovejših prehranskih dodatkov in izdelkov za veterinarsko medicino. Zaradi izjemnih kapacitet in bogatih izkušenj lahko tržišču ponujajo učinkovite in inovativne rešitve za vse vrste živinoreje, od gojenja rib pa vse do govedoreje.

Za dodatne informacije o proizvajalcih in njihovih proizvodih na slovenskem tržišču kontaktirajte predstavnike podjetja Animalis d.o.o. na info@animalis.si ali jih pokličete na telefon 051 429 093 (Staša), 051 481 080 (Angelca) ali 031 659 804 (Črt).

www.animalis.si,

Sorodni članki

Viyo Reinforces

Močnejši imunski sistem psov in mačk

COVID-19 vpliva na vse nas, vendar ga bomo skupaj premagali. Poskrbite drug za drugega in za vaše hišne ljubljenčke!
preberi več

LIVISTO

Okusne tablete z metronidazolom za pse in mačke

Animalis je v svojo paleto proizvodov LIVISTO dodal metronidazolske okusne tablete za pse in mačke
preberi več

VIROCID

VIROCID –  najmočnejši dezinficiens učinkovit proti afriški prašičji kugi

Virocid® deluje baktericidno, virucidno, fungicidno in sporicidno in je varen za ljudi, živali in njihovo okolje
preberi več

Delavnica Aviapp

Delavnica Aviapp

Animalis, d.o.o., je v sodelovanju s podjetjem Huvepharma in Inštitutom za perutnino, ptice, male sesalce in plazilce Veterinarske fakultete, organiziral delavnico, na kateri smo udeležencem predstavili uporabo platforme Aviapp
preberi več

Delavnica o preventivi mastitisa in higieni telet

Delavnica o preventivi mastitisa in higieni telet

Ekipa Animalis-a je  skupaj z dobaviteljem CID LINES organizirala dvodnevno delavnico na temo preventive mastitisa in higiene telet
preberi več

Enostaven program razglistenja pšrašičev

Enostaven program razglistenja pšrašičev

Animalis vam v sodelovanju s podjetjem HUVEPHARMA predstavlja program enostavnega razglistenja s suspenzijo za dajanje v vodo za pitje za prašiče
preberi več

Viyo reinforces

Nova, izboljšana formula  Viyo Reinforces

Animalis predstavlja Viyo Reinforces® ZA VSE STAROSTI z novo, izboljšano formulo in novo podobo!
preberi več

Livipen – tisti, ki izstopa

Animalis je v svojo paleto proizvodov LIVISTO dodal še en nov proizvod

Novost je visokokakovostna suspenzija prokainijevega benzilpenicilinata, ki izstopa od drugih penicilinov na trgu, zahvaljujoč enostavni resuspenziji
preberi več