VEGATOP - Program Artemis Veterina

Program je razvit v sodelovanju z Veterinarsko postajo Slovenj Gradec. Namenjen je vsem, ki se ukvarjajo z zdravljenjem ali nego živali.

Uporablja se v veterinarski ambulanti in na terenu.

VEGATOP - Program Artemis Veterina

Mala praksa je del programa, namenjenega delu z malimi živalmi v ambulanti. Pri mali praksi si lahko pri posameznem ambulantnem dnevniku shranimo tudi rezultate preiskav (rentgenske slike, izvide krvnih preiskav,…). Ogledamo si lahko zgodovino zdravljenj živali.

Delo na terenu je del programa za vnos ambulantnih dnevnikov in osemenitev na terenu. Podatki izhajajo iz gospodarstva ali živali, ki so na tem gospodarstvu. To  precej skrajša veterinarju čas za izdelavo dokumentov. Podatki se pošiljajo med veterinarji in postajo, kar pomeni, da imajo vsi veterinarji vpogled tudi v zdravljenja in osemenitve, ki so jih opravili njihovi kolegi. Podatke o živalih na posameznem gospodarstvu lahko pridobimo iz baze Volos.

Program je povezljiv z Abaxis diagnostičnimi aparati, kar omogoča hitrejše in enostavnejše delo. Dobavnice nekaterih veletrgovcev lahko dobite v elektronski obliki in jih enostavno uvozite v program.

Vegatop d.o.o.
Francetova 7
2380 Slovenj Gradec

Tel.:02 8841850
[email protected]
www.vegatop.si