Recepcija v PANTHEON VET

(14.01.2022) Program za vodenje veterin PANTHEON VET omogoča tudi naročanje pacientov na preglede preko modula Recepcija. Ko lastnik živali pokliče v ambulanto in želi pregled na točno določen dan in uro, lahko receptorka odpre Koledar recepcije in takoj vidi, ali je želeni termin prost ali ne.

Na koledarju lahko pregledujemo proste termine po veterinarjih ali po poslovalnicah.


Termine lahko po koledarju tudi poljubno premikamo, tako da termin preprosto primemo z miško in ga prestavimo. S tem se spremenita datum in ura termina.

Kreiranje novega termina

Termin kreiramo tako, da se postavimo v koledar in z desnim klikom izberemo možnost Nov termin.


Ko se odpre okno za vnos termina, vnesemo vse podatke: lastnika, žival, veterinarja, lahko pa tudi oddelek in čas trajanja pregleda. Termin shranimo s klikom na gumb Shrani na vrhu okna.


Kreiranje obravnave iz termina

Iz termina lahko kasneje neposredno kreiramo Obravnavo. Ob desnem kliku na termin v meniju izberemo možnost Obravnava.


Na kreirani obravnavi so vpisani vsi podatki, ki so bili zabeleženi na terminu (lastnik, žival, idr.), tako da se veterinar lahko v miru posveti zdravljenju živali, ne da bi vnašal še osnovne podatke.


Ko veterinar zaključi pregled in na obravnavi klikne na gumb Zaključena obravnava, se ta pojavi v recepciji, tako da lahko receptorka stranki izstavi račun.


V recepciji s klikom na gumb Kreiraj račun ustvarimo račun in s tem v celoti zaključimo obravnavo.

Pregled koledarja

Naj omenimo še, da lahko v koledarju recepcije vidimo tudi odsotnosti veterinarjev zaradi dopusta ali bolniške. Odsotnost je povezana s Personalno mapo. Če so podatki vneseni v Personalni mapi, potem se ta odsotnost odraža tudi v koledarju recepcije.


Ob odsotnosti enega veterinarja lahko nato s funkcijo Odsotnost uporabnika prenesemo termine z enega veterinarja na drugega.


S klikom na gumb Potrdi se bodo vsi termini prenesli na nadomestnega uporabnika.

Za več informacij o programu PANTHEON VET in njegovih funkcionalnostih lahko kontaktirate naše svetovalce na [email protected] ali +386 1 252 89 50.


PANTHEON VET Datalab SI d.o.o.
Hajdrihova ulica 28c
1000 Ljubljana

Pokličite: 01 25 28 950
Pišite: [email protected]
Obiščite: PANTHEON VetSorodni članki

PANTHEON VET

Zavihek Osemenjevanje – Pantheon Vet

V programu PANTHEON VET lahko vnašamo osemenjevanje. Zavihek Osemenjevanje je viden samo takrat, ko gre za kategorijo živali govedo ali prašiči
preberi več

PANTHEON VET

Laboratorij LABOKLIN

V programu PANTHEON VET sedaj omogočamo tudi uvoz ter naročilo analiz za podjetje oz. laboratorij Laboklin
preberi več

PANTHEON VET

Kako v programu PANTHEON VET vodimo »Preiskavo«

V prejšnjih prispevkih smo opisali kreiranje obravnave v programu PANTHEON VET in pri zavihku Obravnava omenili še njegove podzavihke. Eden od njih je Preiskava
preberi več

PANTHEON VET

Vnos obravnave v mobilni  različici poslovnega programa za veterino PANTHEON VET

V zadnjih novicah smo si ogledali, kako se obravnava vnese v namizni različici programa PANTHEON VET. Danes pa bomo ta postopek naredili v mobilni različici PANTHEON VET.
preberi več

PANTHEON VET

Vnos obravnave živali v programu za vodenje veterine PANTHEON VET

Tokrat pri predstavitvi in spoznavanju programa PANTHEON VET nadaljujemo z vnosom obravnave v namizni različici programa
preberi več

PANTHEON VET

Vnos lastnika/živali preko mobilne aplikacije PANTHEON VET

V prejšnjem članku smo vam prikazali, kako lastnika/žival vnesemo v namizni verziji programa PANTHEON VET. Ker pa omogočamo tudi mobilno verzijo programa PANTHEON VET, vam bomo danes prikazali vnos lastnika/živali prek mobilne aplikacije
preberi več

PANTHEON VET

Modul vnosa lastnika in živali pri programu PANTHEON VET

V prvem prispevku smo vam na kratko predstavili, kaj vam program za veterino PANTHEON VET ponuja, v nadaljevanju pa bomo pobližje spoznali posamezne funkcionalnosti programa
preberi več