Klik.vet v Zrečah: 100 eur/uro + ddv

(06.10.2022) Na Jesenskem strokovnem izobraževanju v Zrečah obiščite stojnico klik.vet in spoznajte, kako vam sodoben računalniški program za vodenje veterine prihrani čas in denar.

V petek 14. oktobra 2022 boste na predavanjih na Jesenskem strokovnem izobraževanju v Zrečah zagotovo izvedeli, da morate za uro dela veterinarja zaračunati vsaj 100 eur + DDV.

Klik.vet v Zrečah

Klik.vet - najsodobnejši računalniški program za vodenje male in velike prakse - je zasnovan z vodilom “Prihrani vam čas”. Vse interakcije so optimizirane tako, da svoje delo (pisanje kartonov, priprava računov, vodenje zalog) opravite v najkrajšem možnem času.

V primerjavi z računalniškimi programi prejšnjih generacij vam klik.vet dokazano prihrani več ur administrativnegadela mesečno. “Podarjeni” čas lahko namenite zdravljenju in zanj izstavite račune, ki jih sicer ne bi mogli.

Na tem zaupanju temelji tudi licenčni model programa klik.vet: namesto enkratnega začetnega vložka plačujete mesečno najemnino (kdor pristopi letos: 75 eur/uporabnika + ddv). Če bi vam klik.vet prihranil samo eno uro na mesec, bi se odplačeval sam. Prihrani vam več kot uro.

Obiščite stojnico klik.vet v Zrečah in si v živo oglejte, kako je lahko administrativno delo v veterini hitrejše, učinkovitejše in prijetnejše.


KONTAKT

www: klik.vet
e-pošta: [email protected]
prodaja: 041 364 871, Jaka OgrincSorodni članki

klik.vet

klik.vet v Termah Zreče na 23. strokovnem srečanju VZS

Novi računalniški program za vodenje veterinarskih ambulant klik.vet bo prvič javno predstavljen domači strokovni javnosti na 23. strokovnem srečanju VZS, ki bo 26. in 27. maja v Termah Zreče.vet
preberi več

klik.vet

Nov program za veterinarje klik.vet

Slovenskim veterinarjem je na voljo nov računalniški program za malo in veliko prakso vseh velikosti, za veterinarsko lekarno in trgovino: klik.vet
preberi več