KLIK.VET - NOV PROGRAM ZA VETERINARJE

Klik.vet je nov veterinarski računalniški program za malo in veliko prakso vseh velikosti, za lekarno in trgovino.

Klik.vet

Delo s programom klik.vet je hitro in preprosto. Program sledi delovnemu procesu v ambulanti od naročanja, sprejema, diagnosticiranja, zdravljenja, izdaje računa vse do naročanja na kontrolo.

Klik.vet vodi digitalne zdravstvene kartone pacientov s slikovno in drugo diagnostiko. Izvide lahko zajema neposredno iz laboratorijske opreme (vetscan in drugi).

Koledar naročanja pacientov je povezan z razporedom dela. Program strankam pošilja SMS opomnike za dogovorjene termine in za bližajoča se cepljenja.

Klik.vet natančno vodi zaloge zdravil in blaga po številu in vrednosti, skrbi za sledljivost zdravil po serijah ter sestavlja poročila o porabi, prodaji in donosnosti.

Klik.vet usklajeno deluje na več računalnikih hkrati, četudi so na različnih lokacijah ali celo na terenu. Program teče na računalnikih PC in Mac, na tablicah in celo pametnih telefonih.

Klik.vet deluje od leta 2008, leta 2021 pa je doživel popolno tehnološko prenovo in kot tak je sedaj na voljo vsem veterinarjem v okviru mesečne naročnine, brez dragega in tveganega nakupa licence in brez skritih stroškov. Program privzeto deluje v oblaku, lahko pa ga namestite na svoj strežnik.

Glavne prednosti programa klik.vet so:

  • sodobnost
  • celovitost
  • preprostost
  • učinkovitost
  • jasne cene
  • hitra uvedba


Če raje zdravite kot administrirate, si vsekakor oglejte program klik.vet.

PONUDNIK

Klik.vet je blagovna znamka podjetja Mettron, informacijske rešitve za velika podjetja d.o.o., ki že skoraj 20 let uspešno in stabilno deluje na zahtevnem področju korporativne informatike. Svoje izkušnje z razvojem programske opreme za najzahtevnejša velika podjetja je Mettron sedaj prenesel v program klik.vet.

KONTAKT

www: klik.vet
e-pošta: [email protected]
prodaja: 041 364 871, Jaka Ogrinc


klik.vet z novim cenikom

klik.vet z novim cenikom

Program klik.vet, uporabnikom najbolj prijazen program za vodenje velike in male prakse, je zaradi velikega povpraševanja na trgu dobil nov cenik, prilagojen tudi največjim strankam
preberi več

Klik.vet v Zrečah

Klik.vet v Zrečah: 100 eur/uro + ddv

Na Jesenskem strokovnem izobraževanju v Zrečah obiščite stojnico klik.vet in spoznajte, kako vam sodoben računalniški program za vodenje veterine prihrani čas in denar
preberi več

klik.vet

klik.vet v Termah Zreče na 23. strokovnem srečanju VZS

Novi računalniški program za vodenje veterinarskih ambulant klik.vet bo prvič javno predstavljen domači strokovni javnosti na 23. strokovnem srečanju VZS, ki bo 26. in 27. maja v Termah Zreče.vet
preberi več

klik.vet

Nov program za veterinarje klik.vet

Slovenskim veterinarjem je na voljo nov računalniški program za malo in veliko prakso vseh velikosti, za veterinarsko lekarno in trgovino: klik.vet
preberi več