Večno Zavetišče - Upepelejevalnica za hišne ljubljenčke

(01.12.2014) Tako hitro mine čas, vsi lepi trenutki postanejo spomin na dan, ko še zadnjič pobožate svojega zvestega prijatelja v slovo. Hudo je, ko se zavemo, da nikoli več ne bomo občutili njegove topline, nikoli več nas ne bo pozdravil, kot je znal le on.

Večno Zavetišče je prva upepeljevalnica za hišne ljubljenčke v Sloveniji. V težkih dneh vam bomo pomagali omiliti bolečino žalosti tako, da bomo pospremili vašega zvestega prijatelja v večno zavetišče.

Naša pomoč se prične s prevzemom preminulega hišnega ljubljenčka na veterini, prevozom v upepeljevalnico, vrnitev pepela v žari.

Večno Zavetišče je vez med vami in vašim zvestim prijateljem. Poskrbeli bomo za primerno slovo hišnih ljubljenčkov, da ostanejo v večnem, lepem spominu.


Grajzerjeva 28, 1000 Ljubljana
telefon: 030 623 280, 040 529 559
[email protected], www.vecnozavetisce.si

Sorodni članki

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Mednarodni kongres veterinarske homeopatije 2024

Letos aprila bo pod okriljem IAVH (mednarodne veterinarske homeopatske organizacije) ter SVHD (sloevnskega veterinarskega homeopatskega društva) Slovenija prvič gostila mednarodni veterinarski homeopatski kongres
preberi več

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

Predavanje Klinična prehrana psov in mačk

SZVMŽ vas vabi, da se v soboto, 17. februarja, ob 9. uri udeležite spletnega seminarja o klinični prehrani psov in mačk s predavateljico Cecilio Villaverde Haro.
preberi več

ZOO Ljubljana; Vir slike: ZOO Ljubljana

Zimske počitnice v ZOO Ljubljana

Ponovno lahko svoje otroke razveselite z nepozabnimi zimskimi počitnicami, ki se bodo odvijale vsak dan med 19. - 23.2.2024!
preberi več

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah

SZVMŽ vas vabi na izobraževanje za veterinarje z naslovom Rentgenska diagnostika skeletne patologije pri mačkah. Izobraževanje bo potekalo v sredo, 14. februarja, ob 17.uri v Hotelu A, Mala Pirešica 20, Petrovče (AC izvoz Žalec)
preberi več

SZVMŽ Psychovets

Spletni seminar o duševnem zdravju in dobrobiti veterinarjev

SZVMŽ vas vabi, da se v četrtek, 25. januarja, ob 18. uri udeležite spletnega seminarja na temo pomena duševnega zdravja in dobrobiti veterinarjev, s katerim odpirajo letošnjo pestro sezono SZVMŽ izobraževanj
preberi več

Veterinarska fakulteta Univerze v Ljubljani

Strokovno posvetovanje Eno zdravje 2023

Veterinarska fakulteta in Nacionalni inštitut za javno zdravje ob svetovnem dnevu Eno zdravje organizirata strokovno posvetovanje.
preberi več

SZVMŽ

Anestezijska delavnica SZVMŽ

SZVMŽ vas vabi na anestezijsko delavnico, ki bo potekala v soboto, 2. decembra, v veliki klinicni predavalnici Veterinarske fakultete
preberi več

SZVMŽ

SZVMŽ vikend za behaviorizem

SZVMŽ vas vabi na Vikend za behaviorizem, ki bo potekal od 18. do 19. novembra v Hotelu Kompas na Bledu
preberi več