7. mednarodni simpozij rehabilitacije in fizikalne terapije v veterinarski medicini

(25.07.2012) mednarodni simpozij rehabilitacije in fizikalne terapije v veterinarski medicini (ISVR – International Symposium of Veterinary Rehabilitation and Physical Therapy) bo potekal na Dunaju v Avstriji med 15. in 18. avgustom 2012

Ta edinstven simpozij je zbirna točka za vsakogar, ki se zanima za fizikalno terapijo, športno medicino, rehabilitacijo, kirurgijo, ortopedijo, nevrologijo, biomehaniko in gibalno analizo.

Po vsem svetu se ljudje iz vseh omenjenih področij ukvarjajo z enako temo: Kako se lahko v celoti odzovemo na fizioločke in klinične potrebe svojih živali?

Za odgovor na tako sofisticirano vprašanje je nujno medsebojno sodelovanje različnih področij znanstvenih raziskav ter vključevanje predstanikov vseh poklicev, povezanih z živalmi, kot so kliniki, biomehaniki, fizikalni terapevti, veterinarski tehniki, anatomi in fiziologi.

V ta namen je največja mednarodna konferenca o veteriarski rehabilitaciji in fizikalni terapiji odličen naslov da doživite predavanja vodilnih govorcev različnih profesij, ki bodo svoje znanje strnili v tematsko povezane in z raziskavami podprte prezentacije.

Plan mednarodnega simpozija rehabilitacije in fizikalne terapije v veterinarski medicini vključije predavanja gostov iz različnih držav ter zagotavlja, da bodo obiskovalcem predstavljene aktualne raziskave in znanje z vsega sveta. Simpozij 2012 po potekal v sodelovanju z IAVRPT (International Association of Veterinary Rehabilitation and Physical Therapy) in Veterinarsko univerzo na Dunaju.

www.admicos.com/ISVR2012

Sorodni članki

Fotografije s simpozija ISVR 2012

Fotografije s simpozija ISVR 2012

Med 15. in 18. avgustom je na Dunaju potekal 7. mednarodni simpozij rehabilitacije in fizikalne terapije v veterinarski medicini (ISVR – International Symposium of Veterinary Rehabilitation and Physical Therapy), ki ga je obiskalo tudi nekaj gostov iz Slovenije. Objavili smo prve fotografije!
preberi več