9. mednarodna konferenca o obnašanju, fiziologiji in genetiki prostoživečih živali

(18.06.2013) Za konferenco „9th International Conference on Behaviour, Physiology and Genetics of Wildlife“, ki bo med 18. in 21. septembrom v nemškem Berlinu, so že omogočene spletne prijave.

Leibniz Institute for Zoo and Wildlife Research (IZW) Konferenco organizira Leibniz inštitut za preiskave zoo in prostoživečih živali (IZW) in Evropska zveza za zoo in akvarijske živali (EAZA).

Namen konference je spodbujanje izmenjevanja idej med znanstveniki z različnih področij, ki se zanimajo tako za prosto živeče živali, kot tiste, ki živijo v ujetništvu.

Poudarek bo na sesalskih vrstah. Želimo predstaviti najnovejše izsledke tega strokovnega področja in stimulirati prihodnje raziskave.

Za ta namen bodo predavanja in delavnice obdelale širok spekter zanimivih tem. Pričakujemo stimulativen program s številnimi zanimivimi strokovnimi predavanji, ki jih bo spremljal zabaven, vendar poučen, družabni program.

Informacije o poglavitnih temah, predavateljih in delavnicah so dosegljive na tej povezavi!  


Sorodni članki

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij