38. WSAVA FASAVA 2013 vsakoletni kongres

(26.11.2012) Vsakoletni kongres v organizaciji WSAVA (World Small Animal Veterinary Association) bo letos v novozelandskem Aucklandu med 6. in 9. marcem 2013.

38. WSAVA FASAVA 2013 vsakoletni kongres Spoštovane veterinarke in veterinarji! Združenje WSAVA vas vabi, da se udeležite kongresa WSAVA 2013 ter ob tem spoznate prijetno gostoljublje, ki ga ponuja Auckland.

Bistvo kongresnega programa je predstavitev najnovejših dognanj in izjemnih izobraževalnih priložnosti. Ki vam jih bodo predstavili nekateri izmed najbolj priznanih strokovnjakov iz naše stroke. Ob predavanjih boste lahko izkusili tudi gostoljubje, kulinarične dobrote, vznemirljivost in raznolikost mesta, ki jih nudi Auckland, največje mesto Nove Zelandije. Auckland vas pričakuje v 2013!

Program kongresa WSAVA je potrdilo združenje RACE. RACE je eden izmed ključnih programov, ki jih izvaja AAVSB (American Association of Veterinary State Boards).

Namen programa RACE je razvoj in uporaba enotnih standardov za organizacijo in programe  kontinuiranega izobraževanja na področju veterinarke medicine. Cilj WSAVA kongresa je podpora članov AAVSB z zagotavljanjem, da vsa predavanja odgovarjajo zahtevam RACE po kvaliteti v programih kontinuiranega izobraževanja.

Od 6. do 9. marca 2013 se bodo zvrstila številna predavanja, ki bodo pokrivala vse teme od endokrinologije, kirurgije, patologije, urologije, dednih blezni, gastrointestinalnih, respiratornih in infekcijskih bolezni preko imunologije in oftalmologije pa vse do zoonoz in alternativne medicine. Aktualne teme vam bo predstavilo več kot 70 predavateljev z vsega sveta.

V torek, 5. marca 2013. so na predkongresni dan organizirane mnoge delavnice, po kongresu pa se lahko v soboto in nedeljo 9. in 10. marca 2013 udeležite tudi dvodnevnega oftalmološkega izobraževalnega programa v organizaciji ISVO (International Society for Veterinary Ophtalmology), kjer se bo nadgrajevalo oftalmološko izobraževanje, pričeto že na WSAVA kongresu.   

Prijave so mogoče le še do 31. januarja 2013, program si lahko ogledate na tej povezavi

Vse ostale informacije najdete na www.wsava2013.org

Sorodni članki

FVE

Spletna delavnica "Mental Health in healthcare and veterinary proffesionals"

26. oktobra ob 10.30 dogodek organizirata FVE in FEAM (European Biomedical Policy Forum)
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

UVMPS/SASAP

SIVEMAP XVII

Srbsko združenje veterinarjev za male živali vas vabi na vsakoletno srečanje SIVEMAP!
preberi več

Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC)

EERVC 2023

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 5. in 7. oktobrom v Grčiji. Prijave so že odprte!
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

VetForum Europe 2023

VetForum Europe 2023

Organizatorji vabijo evropske kolege veterinarje k udeležbi na VetForum Europe, ki bo 5. in 6. Junija v Španiji (Marbella)
preberi več

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij