38. WSAVA FASAVA 2013 vsakoletni kongres

(26.11.2012) Vsakoletni kongres v organizaciji WSAVA (World Small Animal Veterinary Association) bo letos v novozelandskem Aucklandu med 6. in 9. marcem 2013.

38. WSAVA FASAVA 2013 vsakoletni kongres Spoštovane veterinarke in veterinarji! Združenje WSAVA vas vabi, da se udeležite kongresa WSAVA 2013 ter ob tem spoznate prijetno gostoljublje, ki ga ponuja Auckland.

Bistvo kongresnega programa je predstavitev najnovejših dognanj in izjemnih izobraževalnih priložnosti. Ki vam jih bodo predstavili nekateri izmed najbolj priznanih strokovnjakov iz naše stroke. Ob predavanjih boste lahko izkusili tudi gostoljubje, kulinarične dobrote, vznemirljivost in raznolikost mesta, ki jih nudi Auckland, največje mesto Nove Zelandije. Auckland vas pričakuje v 2013!

Program kongresa WSAVA je potrdilo združenje RACE. RACE je eden izmed ključnih programov, ki jih izvaja AAVSB (American Association of Veterinary State Boards).

Namen programa RACE je razvoj in uporaba enotnih standardov za organizacijo in programe  kontinuiranega izobraževanja na področju veterinarke medicine. Cilj WSAVA kongresa je podpora članov AAVSB z zagotavljanjem, da vsa predavanja odgovarjajo zahtevam RACE po kvaliteti v programih kontinuiranega izobraževanja.

Od 6. do 9. marca 2013 se bodo zvrstila številna predavanja, ki bodo pokrivala vse teme od endokrinologije, kirurgije, patologije, urologije, dednih blezni, gastrointestinalnih, respiratornih in infekcijskih bolezni preko imunologije in oftalmologije pa vse do zoonoz in alternativne medicine. Aktualne teme vam bo predstavilo več kot 70 predavateljev z vsega sveta.

V torek, 5. marca 2013. so na predkongresni dan organizirane mnoge delavnice, po kongresu pa se lahko v soboto in nedeljo 9. in 10. marca 2013 udeležite tudi dvodnevnega oftalmološkega izobraževalnega programa v organizaciji ISVO (International Society for Veterinary Ophtalmology), kjer se bo nadgrajevalo oftalmološko izobraževanje, pričeto že na WSAVA kongresu.   

Prijave so mogoče le še do 31. januarja 2013, program si lahko ogledate na tej povezavi

Vse ostale informacije najdete na www.wsava2013.org

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij