VÖK-vsakoletni kongres 2012: Mačke: popolnoma drug svet

(28.08.2012) Vsakoletni kongres VÖK (združenje avstrijskih veterinarjev za male živali) 2012 in sejem proizvodov za uporabo v veterinarski medicini bo letos potekal med 21. in 23. septembrom 2012, s predavanji v nemškem jeziku na temo „Mačke – popolnoma drug svet. Dodatno: psi, male domače živali in eksoti.“ na Naravoslovni fakulteti Univerze Paris-London v Salzburgu.

V petek, 21. septembra 2012, bo v sklopu predkongresnega dne potekalo 8 različnih delavnic: anestezijski zapleti in obvladovanje urgentnih primerov, ortopedski seminar, zobna in čeljustna kirurgija ter delavnica "Mačka v laboratoriju".

Pod organizacijo dr. Eduarda Fellingerja bo tudi letos sočasno potekal sejem za veterinarsko medicino, ki je zmeraj bolj priljubljen in vsako leto razširi paleto ponujenih in predstavljenih proizvodov.

Letni družabni večer s programom bomo ponovno preživeli skupaj.

Ogled programa

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij