Svetovni prehranski forum 2012

(28.08.2012) Vodilna konferenca o prehrani živali se v 2012 seli v Singapur. 5. Svetovni prehranski forum prekinja tradicijo z zapuščanjem Evrope in selitvijo v Azijo, kjer bo potekal od 10. do 13. oktobra v Singapurju.

Svetovni prehranski forum 2012 Svetovni prehranski forum, pomemben letni dogodek za živalsko prehransko industrijo, ki ga gosti BIOMIN, se letos ponavlja petič zapored ter se prvič seli iz Evrope v Azijo, kjer bo potekal od 10. do 13. oktobra v Singapurju.

Prehod v Azijo signalizira pomembnost tamkajšnjega hitro rastočega trga, Singapurja, državo, kjer se srečata vzhod in zahod in je idealna lokacija za tako mednaroden dogodek.

Kongres bo obiskalo več kot 700 predstavnikov iz industrije in mnemnjsih voditeljev iz vsega sveta, ki bodo načeli izzivalno diskusijo o temi in okoli teme “NutriEconomics®: Usklajevanje globalne prehrane in produktivnosti“.

Predstavitve in predavanja vodilnik ekspertov ter delavnice, specifične za živalske vrste, kjer znanost sodeluje z industrijo in razpravlja o izzivih v industriji z mednarodnimi profesionalci in kolegi, bodo ponujale teme za razmislek o rešitvah v prihodnosti.

“NutriEconomics® združuje koncepte krme in bioloških znanj s podjetništvom in profitom, kot tudi z varnostjo hrane, okoljem in ekologijo – za trajnostno prihodnost živalske produkcije,“ pravi  Dr. Eva Maria Binder – vodja WNF znanstevega odbora.

Dogodek poteka pa sistemu „samo povabljeni“, s čimer zagotavlja visok nivo za multinacionalno srečanje z gosti z vsega sveta.

Za dodatne informacije prosim obiščite: www.worldnutritionforum.info

 

Sorodni članki

FVE

Spletna delavnica "Mental Health in healthcare and veterinary proffesionals"

26. oktobra ob 10.30 dogodek organizirata FVE in FEAM (European Biomedical Policy Forum)
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

UVMPS/SASAP

SIVEMAP XVII

Srbsko združenje veterinarjev za male živali vas vabi na vsakoletno srečanje SIVEMAP!
preberi več

Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC)

EERVC 2023

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 5. in 7. oktobrom v Grčiji. Prijave so že odprte!
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

VetForum Europe 2023

VetForum Europe 2023

Organizatorji vabijo evropske kolege veterinarje k udeležbi na VetForum Europe, ki bo 5. in 6. Junija v Španiji (Marbella)
preberi več

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij