Svetovni prehranski forum 2012

(28.08.2012) Vodilna konferenca o prehrani živali se v 2012 seli v Singapur. 5. Svetovni prehranski forum prekinja tradicijo z zapuščanjem Evrope in selitvijo v Azijo, kjer bo potekal od 10. do 13. oktobra v Singapurju.

Svetovni prehranski forum 2012 Svetovni prehranski forum, pomemben letni dogodek za živalsko prehransko industrijo, ki ga gosti BIOMIN, se letos ponavlja petič zapored ter se prvič seli iz Evrope v Azijo, kjer bo potekal od 10. do 13. oktobra v Singapurju.

Prehod v Azijo signalizira pomembnost tamkajšnjega hitro rastočega trga, Singapurja, državo, kjer se srečata vzhod in zahod in je idealna lokacija za tako mednaroden dogodek.

Kongres bo obiskalo več kot 700 predstavnikov iz industrije in mnemnjsih voditeljev iz vsega sveta, ki bodo načeli izzivalno diskusijo o temi in okoli teme “NutriEconomics®: Usklajevanje globalne prehrane in produktivnosti“.

Predstavitve in predavanja vodilnik ekspertov ter delavnice, specifične za živalske vrste, kjer znanost sodeluje z industrijo in razpravlja o izzivih v industriji z mednarodnimi profesionalci in kolegi, bodo ponujale teme za razmislek o rešitvah v prihodnosti.

“NutriEconomics® združuje koncepte krme in bioloških znanj s podjetništvom in profitom, kot tudi z varnostjo hrane, okoljem in ekologijo – za trajnostno prihodnost živalske produkcije,“ pravi  Dr. Eva Maria Binder – vodja WNF znanstevega odbora.

Dogodek poteka pa sistemu „samo povabljeni“, s čimer zagotavlja visok nivo za multinacionalno srečanje z gosti z vsega sveta.

Za dodatne informacije prosim obiščite: www.worldnutritionforum.info

 

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij