Srečanje EAAP 2013

(07.06.2013) Že 64. vsakoletno srečanje EAAP (European Federation of Animal Science) se bo odvijalo v francoskem mestu Nantes med 26. in 30. avgustom 2013.

EAAP Meeting  2013 Srečanje bo potekalo pod naslovom „New challenges facing animal production for diversified territories, market demands and social expectations“.

Program bo pokrival vse vidike znanstvenih dosežkov živalske produkcije, vključno z genetiko, fiziologijo, prehrano, upravljanjem in zdravjem. Imeli boste priložnost obiska predavanj in ogleda plakatov številnih znanstvenikov iz evropskih in drugih držav.

Udeležili se boste lahko tudi delavnic in razprav o najnovejših in najpomembnejših raziskavah s področja živalskih znanosti. Priča boste uspešnim sodelovanjem mednarodnih ekip, ki združujejo znanstvenike in druge interesne skupine.  

Pozornost bomo namenili tudi učinkovitemu in hitrejšemu prenosu znanja in praktičnega izobraževanja strokovnjakom s področja živinoreje. Srečanje je enkratna priložnost za osvežitev vašega znanja in pridobivanje novih idej, k obisku pa še posebej pa vabimo mlade znanstvenike in študente.  

www.eaap2013.org

Sorodni članki

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij