Skrajni čas za prijave na kongres EVECC 2016, ki bo letos v Ljubljani!

(15.02.2016) Organizatorji kongresa EVECC 2016, ki se bo odvijal v Ljubljanskem Grand hotelu Union, vas opominjajo na rok za zgodnje prijave!

EVECC 2016 EVECC 2016 se bo odvijal v Ljubljanskem Grand hotelu Union, ki je le nekaj korakov oddaljen od starega mestnega jedra! Vsakoletni kongres predstavlja izjemno priložnost za vse veterinarje, ki jih zanima veterinarska urgentna medicina in intenzivna nega, da si naberejo novih znanj in izkušenj, spoznajo svetovno znane strokovnjake z omenjenega področja ter seveda za prijetno druženje s kolegi.

15. februarja se zaključi zadnji rok za oddajo strokovnih prispevkov za sodelovanje na kongresu, do 15. marca pa še imate čas, da izkoristite priložnost za zgodnje prijave in nižjo kotizacijo: http://www.evecc-congress.org/registration.

Prav tako vam posredujemo povezavo do pestrega strokovnega programa: www.evecc-congress.org/programme. Vsekakor se takšnega dogodka ne izplača zamuditi!

Za več informacij obiščite uradno spletno stran kongresa na www.evecc-congress.org.

Sorodni članki

EVECC 2016

EVECC 2016 v Ljubljani – zanimiv program in odprte prijave!

Organizatorji letošnjega kongresa EVECC 2016, ki se bo odvijal prav v Ljubljani, vas že vljudno vabijo k zgodnjim prijavam!
preberi več

EVECC Congress 2016 v Ljubljani

EVECC Congress 2016 v Ljubljani

15. Congress of the European Veterinary Emergency and Critical Care (EVECC – Evropsko združenje za veterinarsko urgenco in intenzivno nego) se bo v juniju 2016 odvijal v Ljubljani!
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij

08.06.