Pet's & Vet's Packaging Forum 2015

(07.01.2015) V sodelovanju s predstavniki blagovnih znamk, farmacevtskimi podjetji in službami za pakiranje in prenos je organizirana vrsta predavanj v sklopu forumov "Pet’s Packaging Forum" (PPF) v sredo, 4. februarja in "Vet’s Packaging Forum" (VPF) v četrtek, 5. februarja 2015.

Kongresa se bosta odvijala simultano z ADF (Aerosol & Dispensing Forum) in PCD (Packaging of Perfume Cosmetics & Design) razstavama in kongresoma, ki vsako leto v Parizu zbereta skupaj več kot 4.000 strokovnjakov iz okoli 70 različnih držav.

Pet's & Vet's Packaging Forum 2015

S prometom skoraj 60 bilijonov evrov iz globalnega trgovanja s hrano in izdelki za nego domačih živali ter prometom 15 bilijonov evrov za zdravstveno varstvo, je industrija embalaže na področju malih živali in veterine neprestano rastoča panoga. Tako konference služijo izmenjavo izkušenj in priložnosti za tehnološki transfer ter pospeševanje inovativnih idej.

www.petandvet-packaging-forum.com


Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij