London Vet Show 2013

(14.11.2013) London Vet Show 2013 bo potekal 21. in 22. novembra 2013 v londonskem Olympia Exhibition Centre

Po velikem uspehu lanskoletnega srečanja London Vet Show 2012, ki je privabil 3387 veterinarje ter več kot 350 razstavljalcev, za letošnji dogodek planirajo še več obiskovalcev ter razširjene vsebine!

Letos se bo namreč izjemnemu programu predavanj s področja malih živali, ki jih organizira Royal Veterinary College, pridružil še kongresni del o velikih živalih in konjih, katerega organizator je British Veterinary Association

Del programa London Vet Show 2013, namenjen mali praksi, stremi k podajanju informacij, ki bodo za slušatelje praktično uporabne. Tako bodo lahko takoj izboljšali storitve, ki jih nudijo svojim pacientom.

Tudi letošnji program lovi ravnovesje med različnimi interesnimi področji, od veterine psov in mačk, do kirurgije, anestezije, rentgenologije, reprodukcije ter veterine ptic in medicine v zavetiščih.

Vse dodatne informacije lahko najdete na uradni spletni strani www.londonvetshow.co.uk.

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij