Kongres veterinarske oftalmologije

(05.12.2012) Pod organizacijo združenja RSVO (Russian Society of Veterinary Ophtalmology) bo v ruskem St. Petersburgu februarja 2013 potekala dvodnevna mendarodna konferenca na temo veterinarke oftalmologije.

Russian Society of Veterinary Ophtalmology Mednarodna konferenca o oftalmologiji v vterinarski medicini se bo v St. Petersburgu odvijala 2. in 3. februarja 2013, v hotelu Holiday Inn.

Na konferenci bodo predelane osnove oftalmologije v veterini, fiziološke variacije med individualnimi psi, tehnike pregledov, oftalmoskopija, biomikroskopija in gonioskopija. Vsak udeleženec bo prejel certifikat, odobren v državah EU.

Predavanja bo vodil Dr. Nils Wallin Håkansson, švedski veterinar, ki je na ACVO (American College of Veterinary Ophtalmologists) diplomiral leta 1988 in na ECVO (European College of Veterinary Ophtalmologists) leta 1992.

Štirikrat se je kot predavatelj udeležil strokovnih tečajev ACVO Basic Science course, katerega tematika bo predmet razprav tudi na kongresu v St. Petersburgu.

Zgodnje prijave so mogoče do 15. januarja 2013!

Več informacij o programu, nastanitvi in kotizaciji najdete na spletni povezavi www.rsvo.org/en/index

 

Sorodni članki

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij