Kongres EVECCS 2014

(29.05.2014) Že 13 kongres EVECCS (European Society of Veterinary Emergency and Critical Care) se bo letos odvijal v Pragi med 12. in 15. junijem 2014. Osnovna tema kongresa je „Hitri vodnik do uspeha“.

Kongres bo potekal v kongresnem hotelu Clarion Congress Hotel Prague. Z namenom uresničevanja svoje misije o promociji študije, razvoja in prakticiranju veterinarske urgentne medicine in intenzivne nege, združenje EVECCS vsako leto organizira kongres.

Kongres EVECCS 2014 Letošnji kongres 2014 se z veseljem ponaša kot prvi, ki so sestavljen iz predavanj za novince kot tudi za naprednajše udeležence iz področja veterine malih živali. 

Strokovni program srečanja sestavljajo predkongresni dan na temo „Kaj lahko storim za svoje pediatrične paciente?“ ter generalnega programa z že omenjenim naslovom „Hitri vodnik do uspeha“.

Ob osnovnih in naprednih predavanjih se boste lahko udeležili tudi dela o kopitarjih, organizirana pa so tudi predavanja za veterinarske tehnike. Vse skupaj bodo še dodatno popestrile praktične delavnice in družabni dogodki!

Za več informacij o kongresu obiščite uradno kongresno spletno stran www.eveccs2014.org


Sorodni članki

EVECCS Congress 2013

EVECCS Congress 2013

12. Congress of the European Veterinary Emergency and Critical Care (EVECCS – Evropsko združenje za veterinarsko urgenco in intenzvno nego) se bo letos odvijal v danskem Kopenhagnu od 31. maja do 2 junija 2013
preberi več