4. International Veterinary Poultry Congress

(24.11.2013) 4. mednarodni veterinarski kongres o zdravstvenem varstvu perutnine je organiziran 16. in 17. februarja v iranskem Teheranu.    

Skupaj z bienalnim kongresom se bo odvijal tudi veterinarski perutninski sejem. Glavni organizator dogodka je Iranski veterinarska zbornica, s katero aktivno sodelujejo in jo podpirajo veterinarske organizacije, Veterinarska fakulteta Univerza v Teheranu, Iranski raziskovalni inštitut za serume in vakcine, iranski oddelek svetovne perutninske organizacije WVPA in Univerza Azad.

Osnovne teme prihodnjega kongresa so virusne, bakterijske, glivične in parazitarne bolezni perutnine, prehrana in metabolne motnje, vzreja perutnine in nadzor bolezni ter varnost hrane in javno zdravje.  

Kotizacija 200,00 EUR vključuje kongresno publikacijo, kosila in malice, potrdilo o udeležbi, transport na relaciji od letališča do hotela in ogled Teherana. Predavatelji in celoten program predavanj bo objavljen po 20. januarju 2014 na uradni kongresni strani www.ivpc2014.com, prijave pa so že omogočene preko spletnega obrazca.

Sorodni članki

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Kongres BSAVA 2022

Kongres BSAVA 2022

Kongres BSAVA 2022 bo letos v hibridni izvedbi in se bo odvijal med 24. in 26. marcem 2022
preberi več

47. WSAVA in XVIII FIAVAC kongres

47. WSAVA in XVIII FIAVAC kongres

Med 29. in 31. oktobrom 2022 se lahko udeležite že 47. kongresa WSAVA, ki bo združen z 18. kongresom FIAVAC
preberi več

Kongres je planiran za termin med 19. in 21. novembrom 2021, tokrat je za lokacijo izbran Maistra hotel Eden v Rovinju.

6. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali vam z veseljem sporoča nov termin za njihov vsakoletni kongres, ki je bil lansko leto zaradi epidemioloških dejavnikov na žalost prestavljen
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij