9th International Veterinary Behaviour meeting

(17.01.2013) Dogodek bo potekal med 26. in 29. septembrom 2013 v portugalski Lizboni.

ESVCE Srečanje je namenjeno zbiranju posameznikov ali organizacij, ki se ukvarjajo z veterinarskim področjem vedenjske medicine in vedami o obnašanju živali ter njihovem dobrem počutju.

9. mednarodno srečanje vam ponuja odlično priložnost za spoznavanje in sodelovanje s širokim spektrom strokovnjakov, akademikov in profesionalcev s vsega sveta, s katerimi boste lahko delili znanje in izkušnje ter spoznavali najnovejše izsledke aktualnih raziskav.  

Družabni program za obiskovalce srečanja in njihove spremljevalce bo vključeval večerjo z degustacijo vin, nepozabno doživetje ob lokalni Fado glasbi med preizkušanjem tradicionalne Portugalske kuhinje ter zaključno svečano večerjo v lizbonskem dvorcu, ki bo ob sočnem zahodu ponujal izjemen razgled nad mestom.

Ob tem se lahko samostojno sprehodite po lizbonskih barvitih in slikovitih ulicah, polnih privlačnih podrobnosti in osupljivih razglednih točk ali se sprostite na mediteranskem podnebju ob bližnjih plažah Atlantika ter ob obrežju reke Tagus...     

Več informacij: www.ivbmportugal.org


Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij