ISFM Feline Veterinary Congress 2014

(09.03.2014) International Society  of Feline Medicine (ISFM) letošnji kongres organizira v Rigi od 18. do 22. junija 2014.    

Veterinarski oddelek mednarodne organizacije za dobrobit mačk International Cat Care, ISFM (International Society of Feline Medicine) letošnji kongres organizira v Rigi v Latviji.

ISFM Feline Veterinary Congress 2014 Dogodek na osrednjo tematiko obnašanja in nevrologije mačk se bo odvijal med 18. in 22. junijem 2014.

Glavna gostujoča predavatelja sta Tony Buffington, DVM MS PhD Diplomate ACVN in Laurent Garosi, DVM MRCVS DipECVN RCVS.

ISFM kongresi so pridobili zavidljiv sloves dogodka, ki uspešno združuje strokovni program najvišje kakovosti s prijateljskimi in sproščenimi družabnimi dogodki.

Po napornem dnevu, polnem predavanj imajo obiskovalci kongresa priložnost za druženje s kolegi, sponzorji in predavatelji.

Vsi trije večerni dogodki so za obiskovalce brezplačni, dodatno pa vam bodo na voljo tudi popoldanski voden ogled ter tradicionalna sobotna večerja z zabavo.

Bogat petdnevni program predavanj najdete na tej povezavi, prijave na kongres pa sprejemajo tudi preko spletnega obrazca.

Vse informacije o kongresu ISFM 2014 lahko najdete tudi na njihovi uradni strani www.icatcare.org/isfm-congress.

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij