ISDVMA evropski simpozij 2013

(15.08.2013) Evropski simpozij Mednarodnega veterinarskega združenja za vlečne pse (ISDVMA - International Sled Dog Veterinary Medical Association) bo 6. in 7. novembra 2013 v konferenčni dvorani "Sala Galmozzi" v italijanskem mestu Bergamo.  

ISDVMA - International Sled Dog Veterinary Medical Association Po dveh uspešnih uradnih ISDVMA konferencah v Evropi leta 1995 v Franciji in 2008 v Španiji se organizacija ponovno vrača v Evropo!

Prvič bo ISDVMA srečanje v Italiji v obliki simpozija. Srečanje bo sicer krajše kot uradno dvoletno srečanje s konferenco, kljub temu pa nič manj kvalitetno glede svojih predavanj.

Dodatne informacije o simpoziju so dosegljive na uradni strani http://isdvmabergamo.wix.com/symposium-2013, o združenju pa si lahko več preberete na povezavi www.isdvma.org.

 

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij