Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

(14.02.2023) SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah V čudovitem in edinstvenem mestu Benetke bo potekal prvi mednarodni kongres, posvečen hepatologiji malih živali.

Kongres organizira SCIVAC, Italijansko združenje veterinarjev za male živali, vodilno na področju podiplomskega izobraževanja veterinarjev, podpirata pa ga Ameriška študijska skupina za jetra in Evropsko združenje za primerjalno hepatologijo.

Dogodek je odprt za vse zdravnike, zlasti za tiste, ki jih zanimajo hepatobiliarne bolezni, in veterinarje, ki so vključeni v podiplomsko specialistično usposabljanje iz interne medicine. Na kongresu bodo sodelovali strokovnjaki s področja interne medicine in patologije.

Predavanja bodo razdeljena v dva vzporedna tokova (eden za splošne zdravnike in zdravnike pripravnike ter drugi za specialiste in specializante na usposabljanju), vključevala pa bodo tudi interaktivne panelne razprave. Na koncu bo med dogodkom čas namenjen predstavitvi ustnih povzetkov in plakatov.

https://hepatologycongress.scivac.itSorodni članki

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Kongres BSAVA 2022

Kongres BSAVA 2022

Kongres BSAVA 2022 bo letos v hibridni izvedbi in se bo odvijal med 24. in 26. marcem 2022
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij