Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

(14.02.2023) SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah V čudovitem in edinstvenem mestu Benetke bo potekal prvi mednarodni kongres, posvečen hepatologiji malih živali.

Kongres organizira SCIVAC, Italijansko združenje veterinarjev za male živali, vodilno na področju podiplomskega izobraževanja veterinarjev, podpirata pa ga Ameriška študijska skupina za jetra in Evropsko združenje za primerjalno hepatologijo.

Dogodek je odprt za vse zdravnike, zlasti za tiste, ki jih zanimajo hepatobiliarne bolezni, in veterinarje, ki so vključeni v podiplomsko specialistično usposabljanje iz interne medicine. Na kongresu bodo sodelovali strokovnjaki s področja interne medicine in patologije.

Predavanja bodo razdeljena v dva vzporedna tokova (eden za splošne zdravnike in zdravnike pripravnike ter drugi za specialiste in specializante na usposabljanju), vključevala pa bodo tudi interaktivne panelne razprave. Na koncu bo med dogodkom čas namenjen predstavitvi ustnih povzetkov in plakatov.

https://hepatologycongress.scivac.itSorodni članki

FVE

Spletna delavnica "Mental Health in healthcare and veterinary proffesionals"

26. oktobra ob 10.30 dogodek organizirata FVE in FEAM (European Biomedical Policy Forum)
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

UVMPS/SASAP

SIVEMAP XVII

Srbsko združenje veterinarjev za male živali vas vabi na vsakoletno srečanje SIVEMAP!
preberi več

Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC)

EERVC 2023

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 5. in 7. oktobrom v Grčiji. Prijave so že odprte!
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

VetForum Europe 2023

VetForum Europe 2023

Organizatorji vabijo evropske kolege veterinarje k udeležbi na VetForum Europe, ki bo 5. in 6. Junija v Španiji (Marbella)
preberi več

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več