XIV. European Poultry Conference

(09.12.2013) Norveški organizacijski odbor World's Poultry Science Association (WPSA) vas skupaj s komercialno perutninsko skupnostjo vabi na konferenco v Norveško mesto Stavanger med 23. in 27. junijem 2014.     

XIV. European Poultry Conference Ob hitro naraščajoči globalni populaciji in posledičnimi porasti konzumacije živalskih proizvodov se perutninska industrija nenehno sooča z novimi izzivi.

Kako zadoščati potrebam tržišča po okusni, zdravi in varni hrani ter istočasno skrbeti za dobrobit živali in varstvo okolja?

Vsa pomembna vprašanja bodo predelana na mednarodni konferenci, kjer bodo priznani strokovnjaki delili svoje znanje in novosti s področja dobrega počutja in obnašanja perutnine, prehrane, reprodukcije, genetike, varnosti perutninskih proizvodov, zdravstvenega stanja ptic, kvalitete jajc in mesa, sistemov za proizvodnjo, zaščite okolja in ekonomije.

Zgodnje prijave so možne do 25. februarja 2014. Vse ostale podatke najdete v predstavitveni knjižici ali na uradni kongresni spletni strani.

Sorodni članki

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij