Eurazijska veterinarska konferenca 2014

(11.10.2013) Prihodnja mednarodna konferenca o aktualnih temah s področja malih živali, zaminiva za veterinarje praktike, bo med 17. in 21. februarjem 2014 v Singapurju.

Konferenca bo zanimiva veterinarjem, ki želijo poglabljati svoje znanje o interni medicini malih živali ter sočasno spoznati lepote enega najatraktivnejših potovalnih destinacij na svetu.

Iz večjih evropskih letališč do Singapurja boste lahko leteli celo z neposrednim letom. To je mesto, ki nikdar ne spi, je med najčistejšimi, nudi neštete znamenitosti ter je ob tem še idealno mesto za nakupe!

Kongres se bo odvijal v fantastičnem, pravkar obnovljenem hotelu Shangri-La Rasa Sentosa. Hotel se nahaja na otoku Sentosa, ki leži neposredno pred Singapurjem ter je edini hotel v mestu s prelepo in zasebno plažo!

Evropski strokovnjaki bodo tja leteli z vami ter vam v angleškem in nemškem jeziku približali najnovejša dognanja s področja veterinarske diagnostike in terapije interne medicine malih živali. Predavali vam bodo K. Hartmann, G. Wess, P. Kölle, B. Schulz, S. Unterer, R. Müller, R. Dörfelt, L. Matiasek, M. Wergin in V. Geisen.

Konferenca je razdeljena na aktualna, praktično orientirana dopoldanska predavanja (Hot Topic Sessions) ter izbirne popoldanske delavnice. Izobraževalni program bo obsegal naslednje tematike: Infekcijske bolezni, gastroenterologija, kardiologija, obolenja dihal, hematologija, imunologija, nevrologija, onkologija, urgentna medicina, dermatologija, prehrana.

Za pordobnejši seznam predavanj obiščite uradno spletno stran kongresa na www.eurasia-vc.com, ali kontaktirajte organizatorje na [email protected].

Sorodni članki

FVE

Spletna delavnica "Mental Health in healthcare and veterinary proffesionals"

26. oktobra ob 10.30 dogodek organizirata FVE in FEAM (European Biomedical Policy Forum)
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

UVMPS/SASAP

SIVEMAP XVII

Srbsko združenje veterinarjev za male živali vas vabi na vsakoletno srečanje SIVEMAP!
preberi več

Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC)

EERVC 2023

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 5. in 7. oktobrom v Grčiji. Prijave so že odprte!
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

VetForum Europe 2023

VetForum Europe 2023

Organizatorji vabijo evropske kolege veterinarje k udeležbi na VetForum Europe, ki bo 5. in 6. Junija v Španiji (Marbella)
preberi več

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več