Eurazijska veterinarska konferenca 2014

(11.10.2013) Prihodnja mednarodna konferenca o aktualnih temah s področja malih živali, zaminiva za veterinarje praktike, bo med 17. in 21. februarjem 2014 v Singapurju.

Konferenca bo zanimiva veterinarjem, ki želijo poglabljati svoje znanje o interni medicini malih živali ter sočasno spoznati lepote enega najatraktivnejših potovalnih destinacij na svetu.

Iz večjih evropskih letališč do Singapurja boste lahko leteli celo z neposrednim letom. To je mesto, ki nikdar ne spi, je med najčistejšimi, nudi neštete znamenitosti ter je ob tem še idealno mesto za nakupe!

Kongres se bo odvijal v fantastičnem, pravkar obnovljenem hotelu Shangri-La Rasa Sentosa. Hotel se nahaja na otoku Sentosa, ki leži neposredno pred Singapurjem ter je edini hotel v mestu s prelepo in zasebno plažo!

Evropski strokovnjaki bodo tja leteli z vami ter vam v angleškem in nemškem jeziku približali najnovejša dognanja s področja veterinarske diagnostike in terapije interne medicine malih živali. Predavali vam bodo K. Hartmann, G. Wess, P. Kölle, B. Schulz, S. Unterer, R. Müller, R. Dörfelt, L. Matiasek, M. Wergin in V. Geisen.

Konferenca je razdeljena na aktualna, praktično orientirana dopoldanska predavanja (Hot Topic Sessions) ter izbirne popoldanske delavnice. Izobraževalni program bo obsegal naslednje tematike: Infekcijske bolezni, gastroenterologija, kardiologija, obolenja dihal, hematologija, imunologija, nevrologija, onkologija, urgentna medicina, dermatologija, prehrana.

Za pordobnejši seznam predavanj obiščite uradno spletno stran kongresa na www.eurasia-vc.com, ali kontaktirajte organizatorje na info@eurasia-vc.com.

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij