Eurazijska veterinarska konferenca 2014

(11.10.2013) Prihodnja mednarodna konferenca o aktualnih temah s področja malih živali, zaminiva za veterinarje praktike, bo med 17. in 21. februarjem 2014 v Singapurju.

Konferenca bo zanimiva veterinarjem, ki želijo poglabljati svoje znanje o interni medicini malih živali ter sočasno spoznati lepote enega najatraktivnejših potovalnih destinacij na svetu.

Iz večjih evropskih letališč do Singapurja boste lahko leteli celo z neposrednim letom. To je mesto, ki nikdar ne spi, je med najčistejšimi, nudi neštete znamenitosti ter je ob tem še idealno mesto za nakupe!

Kongres se bo odvijal v fantastičnem, pravkar obnovljenem hotelu Shangri-La Rasa Sentosa. Hotel se nahaja na otoku Sentosa, ki leži neposredno pred Singapurjem ter je edini hotel v mestu s prelepo in zasebno plažo!

Evropski strokovnjaki bodo tja leteli z vami ter vam v angleškem in nemškem jeziku približali najnovejša dognanja s področja veterinarske diagnostike in terapije interne medicine malih živali. Predavali vam bodo K. Hartmann, G. Wess, P. Kölle, B. Schulz, S. Unterer, R. Müller, R. Dörfelt, L. Matiasek, M. Wergin in V. Geisen.

Konferenca je razdeljena na aktualna, praktično orientirana dopoldanska predavanja (Hot Topic Sessions) ter izbirne popoldanske delavnice. Izobraževalni program bo obsegal naslednje tematike: Infekcijske bolezni, gastroenterologija, kardiologija, obolenja dihal, hematologija, imunologija, nevrologija, onkologija, urgentna medicina, dermatologija, prehrana.

Za pordobnejši seznam predavanj obiščite uradno spletno stran kongresa na www.eurasia-vc.com, ali kontaktirajte organizatorje na info@eurasia-vc.com.

Sorodni članki

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Kongres BSAVA 2022

Kongres BSAVA 2022

Kongres BSAVA 2022 bo letos v hibridni izvedbi in se bo odvijal med 24. in 26. marcem 2022
preberi več

47. WSAVA in XVIII FIAVAC kongres

47. WSAVA in XVIII FIAVAC kongres

Med 29. in 31. oktobrom 2022 se lahko udeležite že 47. kongresa WSAVA, ki bo združen z 18. kongresom FIAVAC
preberi več

Kongres je planiran za termin med 19. in 21. novembrom 2021, tokrat je za lokacijo izbran Maistra hotel Eden v Rovinju.

6. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali vam z veseljem sporoča nov termin za njihov vsakoletni kongres, ki je bil lansko leto zaradi epidemioloških dejavnikov na žalost prestavljen
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij