Eurazijska veterinarska konferenca 2013

(13.09.2012) Od 18. februarja 2013 do 22. februarja 2013

Uživajte v odličnem izobraževanju na enem od najlepših destinacij na svetu – Vietnamu! Ponovno smo organizirali Eurasia Veterinary Conference v fantastičnem hotelu Vinpearl Hotel v Nha Trang, Vietnam. Dogovorjene so tudi izjemno ugodne cene za obiskovalce kongresa!

Izobraževalni program je sestavljen za veterinarje, ki si želijo poglobiti svoja znanja iz interne medicine malih živali, ob tem pa bodo veseli priložnosti za spoznavanje nove kulture v eni najzanimivejših destinacij na svetu.

Program 2013

Dopoldanska predavanja bodo potekala v smislu „Hot Topic Sessions“, pri katerih bodo specialisti na svojih področjih v 2 do 4 urnih predavanjih predstavili informacije o najnovejših in najbolj aktualnih temah, pomembnih predvsem v praksi na specialnih področjih.

Popoldan boste imeli priložnost na neobveznih delavnicah poglobiti dopoldan pridobljena teoretična znanja, ali pa uživati na vietnamskih plažah in bazenih ter spoznavati okolico.

Za lokacijo smo izbrali fantastičen, popolnoma nov vietnamski hotel VINPEARL RESORT, ki se nahaja ob prelepi plaži na majhnem otoku Nha Trang.

Govorniki so priznani specialisti na svojih področjih, ki sodelujejo na številnih nacionalnih in mednarodnih konferencah ter poznajo najnovejše članke - za svoja predavanja izbirajo najpomembnejše razvojne novosti v diagnostiki in terapiji ter vam te predstavijo strnjeno in bistveno.

Popoldan boste tako imeli priložnosti poglobiti dopoldan pridobljena znanja v delavnicah, ali pa spoznavati VIETNAM, na primer ogledati veličastne plaže ali uživati v največjem bazenu južne Azije.

Jezika, ki se uporabljata na kongresu sta angleščina in nemščina.

Delavnice: interaktivne predelava internističnih problematičnih tem, ki temeljijo na kliničnih primerih:

Kot poljubne delavnice ponujamo tematske klinične primere:

Ponedeljek: internistični primeri I

Ponedeljek: internistični primeri II

Sreda: plazilci

Četrtek: urgentna medicina / Emergency and critical care

Petek: onkologija

Kotizacija za zgodnje prijave: 700 EUR

Kotizacija po 1.10.2012: 800 EUR

Dodatne informacije na www.eurasia-vc.com.

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij