Equine Wound Management praktikum

(05.12.2012) Univerza v Kopenhagnu na Danskem organizira praktikum iz učinkovite obdelave ran kopitarjev med 31. januarjem in 1. februarjem. Dodatne izbirne delavnice so organizirane 2. februarja.  

Veterinary Wound Healing Association Tečaj organizira britansko združenje VWHA (Veterinary Wound Healing Association), ki so ga ustanovili v decembru 1996 po prven zaključenem strokovnem srečanju na univerzi Royal Veterinary College.

Namen združenja je spodbujanje teoretičnega in praktičnega izobraževanja in raziskovanja ran vseh etiologij na področju veterinarske medicine. Organizacija se zavzema tudi za organizacijo delavnic ter nacionalih in mednarodnih konferenc za razpravljanje in spodbujanje raziskav s področja celjenja ran.

Kongres, ki bo potekal 31. januarja in 1. februarja z izbirnimi delavnicami 2. februarja v Kopenhagnu, je namenjen veterinarjem praktikom.

Prvi dan bo posvečen obdelavi akutnih ran in primarnemu celjenju, drugi dan bodo na sporedu komplikacije akutnih ran in kronične rane s sekundarnim celjenjem. Dodatno se lahko prijavite tudi na tečaj 2. februarja, kjer se boste lahko naučili tehnik presajanja kože.

Več informacij, program in prijave na tej povezavi

 

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij