EVECC Congress 2016 v Ljubljani

(21.10.2015) 15. Congress of the European Veterinary Emergency and Critical Care (EVECC – Evropsko združenje za veterinarsko urgenco in intenzivno nego) se bo v juniju 2016 odvijal v Ljubljani!

Kongres se bo odvijal v Ljubljanskem Grand hotelu Union, ki je le nekaj korakov oddaljen od starega mestnega jedra!

EVECC Congress 2016 Vsakoletni kongres EVECC predstavlja izjemno priložnost za vse veterinarje, ki jih zanima veterinarska urgentna medicina in intenzivna nega, da si naberejo novih znanj in izkušenj, spoznajo svetovno znane strokovnjake z omenjenega področja ter seveda za prijetno druženje s kolegi.

„Travma – kaj smo se naučili v preteklem desetletju?“ bo osnovna tema kongresa EVECC v letu 2016. Predkongresni dan se bo osredotočal predvsem na endokrine motnje urgentne veterinarske medicine. V sklopu kongresa bodo udeleženci izvedeli veliko novosti s področja urgentne medicine v veterini, ki velikokrat predstavlja izziv in pogosto zahteva multidisciplinaren pristop.

Organizatorji kongresa obljubljajo predavanja priznanih strokovnjakov iz Evrope in Združenih držav Amerike ter poučne delavnice in posterje za veterinarje in veterinarske tehnike.

Kongres bo potekal med 3. in 5. junijem 2016, v kratkem bo znan osnovni program, zgodnje prijave pa bodo mogoče že od januarja 2016!

Vse dodatne informacije najdete na uradni spletni strani dogodka www.evecc-congress.org lahko pa novice spremljate tudi preko Facebooka na strani www.facebook.com/15th-EVECC-Congress-718075021670356.

Sorodni članki

EVECC 2016

Skrajni čas za prijave na kongres EVECC 2016, ki bo letos v Ljubljani!

Organizatorji kongresa EVECC 2016, ki se bo odvijal v Ljubljanskem Grand hotelu Union, vas opominjajo na rok za zgodnje prijave!
preberi več

EVECC 2016

EVECC 2016 v Ljubljani – zanimiv program in odprte prijave!

Organizatorji letošnjega kongresa EVECC 2016, ki se bo odvijal prav v Ljubljani, vas že vljudno vabijo k zgodnjim prijavam!
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij

08.06.