ESVONC kongres Dunaj 2014

(15.04.2014) Letos vas onkološko združenje ESVONC (European Society of Veterinary Oncology) med 22. in 24. majem 2014 vabi na svoj vsakoletni kongres na Dunaj.

Za vse veterinarje, ki vas zanima veterinarska onkologija, je kongres izjemna priložnost, da se udeležite mednarodnega dogodka na visokem specialističnem nivoju.

ESVONC Dva dopoldanska kongresna dneva se bo posvetila določeneni vrsti tumorja, v četrtek bo na sporedu tematika tumorjev spodnjega urinarnega trakta in v soboto melanom.

Za popoldanska predavanja so v planu drugi strokovni prispevki in klinični primeri. Med mladimi predavatelji bodo organizatorji tudi izbrali najboljšo predstavitev ter jo nagradili!

V petek popoldan bo gost kongresa prof. Prager, doktor humane medicine, ki bo primerjal ciljane terapije v veterinarski in humani medicini.

Dodatne informacije na povezavi: ESVONC Annual Congress Vienna

Sorodni članki

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

VetForum Europe 2023

VetForum Europe 2023

Organizatorji vabijo evropske kolege veterinarje k udeležbi na VetForum Europe, ki bo 5. in 6. Junija v Španiji (Marbella)
preberi več

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij