ESVO konferenca 2013 v Bukarešti

(30.08.2013) V imenu organizacijskega odbora vas vabimo na konferenco ESVO (European Society of Veterinary Ophthalmology), ki bo potekal v hotelu Novotel City Centre v romunski Bukarešti med 17. in 20. oktobrom 2013.

Osrednja tema konference je „Oftalmologija mack“, glavna predavatelja pa sta mednarodno priznana strokovnjaka dr. Kristina Narfstrom (Švedska) in dr. Kerry Ketring (ZDA). Delavnice Ciklofotokoagulacija z endolaserjem in Amnijska membrana za terapijo kornealnega ulkusa bodo vodene s strani mednarodnih ter lokalnih strokovnjakov.

Srecanje spodbuja druženje veterinarjev znanstvenikov, praktikov in študentov z namenom izmenjave mnenj in krepitve sodelovanja. V casu naših srecanj se je že razvilo veliko mednarodnih povezav in raziskovalnih sodelovanj, zaradi tega spodbujamo predvsem mlade znanstvenike, da izkoristijo kongres kot priložnost za spoznavanje in organizacijo raziskovalnih interesnih skupin. Upamo, da boste zadovoljni tudi s strokovnim programom ESVO kongresa.

Veselimo se srecanja z vami v Romuniji, kjer vas bomo pricakali z zanimivim družabnim programom, tradicionalno romunsko gostoljubnostjo in njeno slastno kulinariko.

Predavatelj dr. Iuliana IONAȘCU, dr.vet.med., predsednik ESVO kongresa v Bukarešti

Za dodatne informacije obišcite www.esvomeeting2013.org.

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij