ESVD delavnice na temo dermatopatologije

(19.12.2012) ESVD (European Society of Veterinary Dermatology) z veseljem naznanja pripravo delavnic o dermatopatologiji, ki se bodo odvijale med 15. in 18. majem 2013 v Palazzo Trecchi v italijanski Cremoni.

European Society of Veterinary Dermatology Govorniki: Verena Affolter, Claudia von Tscharner, Julie Yager

Izjemno priznani mednarodni predavatelji in izjemna prizorišča so že v preteklih letih privabila mnogo slušateljev. Tudi letos so za udeležence organizirane zanimive in praktično uporabne delavnice, kjer vam bodo lokalni predavatelji (ESVD, ASVP, ECVP, ACVP) in specializirani dermatopatologi približali vse nivoje osrednje tematike.

Delavnice so organizirane v 4 intenzivnih dneh z dopoldanskimi predavanji in popoldanskimi mikroskopskimi delavnicami, ki bodo zajele vsa področja od inflamacijskih vzorcev kožnih bioptov do ekvine dermatopatologije. Udeleženci bodo imeli priložnost diskusije o kliničnih primerih z svetovno znanimi, komunikativnimi in izkušenimi dermatopatologi.

Dogodek bomo popestrili tudi z družabnim delom in čudovito lokacijo v italijanskem mestu Cremona. Strokovnost mednarodnih predavateljev, lokacija, čudovite predavalnice ter strokovna patologija in znanost bodo poskrbeli, da bodo delavnice izjemno in nepozabno doživetje za vsakega udeleženca.


Sorodni članki

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij