Drugi mednarodni kongres Evropskega združenja za veterinarsko osteopatijo

(06.07.2015) Evropsko združenje ESVO (European Veterinary Society for Osteopathy) bo svoj drugi mednarodni kongres letos organiziralo 2. in 3. oktobra v Berlinu.

Po uspešno zaključenem prvem kongresu 2014 v Švici, bo letos organizacija ESVO svoj kongres organizirala na Veterinarski univerzi v Berlinu med 2. in 3. oktobrom 2015. Program bo zajemal praktične delavnice in predavanja, ki bodo pokrivala širok spekter tematik.

European Veterinary Society for Osteopathy Cilj srečanja je spoznavanje udeležencev, kako lahko osteopatijo v veterinarski medicini uporabljajo v vsakdanji praksi.

Predavanja se bodo osredotočala predvsem na palpacijske tehnike, najnovejše koncepte in njihov razvoj z namenom širjenja in dopolnjevanja terapevtskih potencialov te neprestano razvijajoče se veje medicine.

Predavali bodo veterinarji in zdravniki iz Švice, Nemčije, Danske, Norveške in Francije. Kongres bo izjemna priložnost za  izmenjavo mnenj in znanj v inovativnem in rastočem svetu medicine. Za veterinarje, ki se še niso ukvarjali z osteopatijo ter študente veterine bo organiziran „uvodni dan“ s predprogramom 1. oktobra 2015.

Za dodatne informacije in program obiščite uradno stran organizacije na www.evso.eu/index.php/en/congress-2015

Sorodni članki

29. FECAVA EuroCongress v Atenah

29. FECAVA EuroCongress v Atenah

FECAVA vas vabi na EuroCongress v Atenah od 12. do 14. septembra 2024. Vstopnice so do 15. julija 2024 na voljo po znižanih cenah!
preberi več

FVE

Spletna delavnica "Mental Health in healthcare and veterinary proffesionals"

26. oktobra ob 10.30 dogodek organizirata FVE in FEAM (European Biomedical Policy Forum)
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

UVMPS/SASAP

SIVEMAP XVII

Srbsko združenje veterinarjev za male živali vas vabi na vsakoletno srečanje SIVEMAP!
preberi več

Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC)

EERVC 2023

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 5. in 7. oktobrom v Grčiji. Prijave so že odprte!
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

VetForum Europe 2023

VetForum Europe 2023

Organizatorji vabijo evropske kolege veterinarje k udeležbi na VetForum Europe, ki bo 5. in 6. Junija v Španiji (Marbella)
preberi več

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij