DVG-Vet-kongres 2013 v Berlinu

(27.10.2013) Med 6. in 10. novembrom 2013 bo v nemškem Berlinu ponovno veterinarski kongres v organizaciji Združenja veterinarjev Nemčije (DVG - Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft).

Udeleženci se bodo lahko udeležili predavanj in seminarjev na tematiko malih živali, konj, prežvekovalcev, prašičev, ptic s plazilci in dvoživkami, kot tudi prispevkov o zaščiti in etologiji živali.

DVG-Vet-kongres 2013 v Berlinu V sklopu DVG kongresa se bo med 6. in 10. novembrom zvrstilo veliko predavanj in seminarjev.

Osrednja tema 59. kongresa Nemškega združenja veterinarjev za male živali je Diagnoza in terapija degenerativnih, neoplastičnih in imunoloških težav.

Ob tem se bodo vrstila predavanja in seminarji s področij onkologije, gastroenterologije, ortopedije, kardiologije, dihalnega sistema, kirurgije, radiologije, oftalmologije, reprodukcije, endokrinologije, dermatologije, nevrologije, infekcijskih bolezni ter ledvičnih obolenj in hipertenzije. Poslušali boste lahko tudi o tematiki domačih živali in obnašanja.

Sočasno bodo svoje kongrese imele ostale strokovne podorganizacije DVG za stomatologijo, kirurgijo, kopitarje, govedo, male prežvekovalce, prašiče, zaščito živali, etologijo, ptice, plazilce in dvoživke in veterinarsko zgodovino ter tudi kolegij European College of Veterinary Clinical Pathology in Veterinarska zbornica v Berlinu.

Kongres bo gostil tudi veliko razstavo veterinarske industrije v sklopu 59. VET-sejma.

Lokacija DVG-Vet-kongresa 2013 bo v berlinskem kongresnem centru Estrel Convention Center. Izkoristite izjemno priložnost za obisk kongresa, srečanje s kolegi veterinarji, pridobivanje novih idej ter ogledovanje prelepega Berlina!

Program in dodatne informacije lahko najdete na povezavi www.dvg-vet-congress.de

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij