DVG-Vet-kongres 2013 v Berlinu

(27.10.2013) Med 6. in 10. novembrom 2013 bo v nemškem Berlinu ponovno veterinarski kongres v organizaciji Združenja veterinarjev Nemčije (DVG - Deutsche Veterinärmedizinische Gesellschaft).

Udeleženci se bodo lahko udeležili predavanj in seminarjev na tematiko malih živali, konj, prežvekovalcev, prašičev, ptic s plazilci in dvoživkami, kot tudi prispevkov o zaščiti in etologiji živali.

DVG-Vet-kongres 2013 v Berlinu V sklopu DVG kongresa se bo med 6. in 10. novembrom zvrstilo veliko predavanj in seminarjev.

Osrednja tema 59. kongresa Nemškega združenja veterinarjev za male živali je Diagnoza in terapija degenerativnih, neoplastičnih in imunoloških težav.

Ob tem se bodo vrstila predavanja in seminarji s področij onkologije, gastroenterologije, ortopedije, kardiologije, dihalnega sistema, kirurgije, radiologije, oftalmologije, reprodukcije, endokrinologije, dermatologije, nevrologije, infekcijskih bolezni ter ledvičnih obolenj in hipertenzije. Poslušali boste lahko tudi o tematiki domačih živali in obnašanja.

Sočasno bodo svoje kongrese imele ostale strokovne podorganizacije DVG za stomatologijo, kirurgijo, kopitarje, govedo, male prežvekovalce, prašiče, zaščito živali, etologijo, ptice, plazilce in dvoživke in veterinarsko zgodovino ter tudi kolegij European College of Veterinary Clinical Pathology in Veterinarska zbornica v Berlinu.

Kongres bo gostil tudi veliko razstavo veterinarske industrije v sklopu 59. VET-sejma.

Lokacija DVG-Vet-kongresa 2013 bo v berlinskem kongresnem centru Estrel Convention Center. Izkoristite izjemno priložnost za obisk kongresa, srečanje s kolegi veterinarji, pridobivanje novih idej ter ogledovanje prelepega Berlina!

Program in dodatne informacije lahko najdete na povezavi www.dvg-vet-congress.de

Sorodni članki

FVE

Spletna delavnica "Mental Health in healthcare and veterinary proffesionals"

26. oktobra ob 10.30 dogodek organizirata FVE in FEAM (European Biomedical Policy Forum)
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

UVMPS/SASAP

SIVEMAP XVII

Srbsko združenje veterinarjev za male živali vas vabi na vsakoletno srečanje SIVEMAP!
preberi več

Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC)

EERVC 2023

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 5. in 7. oktobrom v Grčiji. Prijave so že odprte!
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

VetForum Europe 2023

VetForum Europe 2023

Organizatorji vabijo evropske kolege veterinarje k udeležbi na VetForum Europe, ki bo 5. in 6. Junija v Španiji (Marbella)
preberi več

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več