Buiatrissima 2013  

(02.01.2013) Med 28. in 30. avgistom 2013 bo v švicarskem Bernu kongres Buiatrissima 2013. Organizatorji dogodka so SVW (Swiss Association for Ruminant Health), kliniki za proizvodne živali na fakultetah Vetsuisse Bern in Vetsuisse Zürich, ECBHM (European College of Bovine Health Management), visoka šola za kmetijske, gozdne in živilske znanosti v Zollikofenu in tehnična visoka šola ETH (Eidgenössische Technische Hochschule) Zürich.   

Buiatrissima 2013 Buiatrissima 2013 je tudi uradni vsakoletni kongres ECBHM. Prisotni bodo referenti in specialisti za govedo iz vse Evrope. V jubilejnem letu švicarke skupnosti veterinarjev (GST) je Buiatrissima vsekakor dogodek, ki ga kot praktik s področja veterinarske medicine velikih živali ne smete zamuditi!

Med drugim bodo predstavljene glavne teme: preudarna uporaba antibiotikov ter rezistenca, mastitis, protibolečinska terapija, dobro počutje živali in njihova nastanitev, šepanje ter radiografija, prehrana, genetske bolezni, interna medicina, kirurgija, pojavi novih bolezni, zoonoze, epidemiologija...

za dodatne informacije obiščite www.buiatrissima.ch.

Sorodni članki

29. FECAVA EuroCongress v Atenah

29. FECAVA EuroCongress v Atenah

FECAVA vas vabi na EuroCongress v Atenah od 12. do 14. septembra 2024. Vstopnice so do 15. julija 2024 na voljo po znižanih cenah!
preberi več

FVE

Spletna delavnica "Mental Health in healthcare and veterinary proffesionals"

26. oktobra ob 10.30 dogodek organizirata FVE in FEAM (European Biomedical Policy Forum)
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

UVMPS/SASAP

SIVEMAP XVII

Srbsko združenje veterinarjev za male živali vas vabi na vsakoletno srečanje SIVEMAP!
preberi več

Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC)

EERVC 2023

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 5. in 7. oktobrom v Grčiji. Prijave so že odprte!
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

VetForum Europe 2023

VetForum Europe 2023

Organizatorji vabijo evropske kolege veterinarje k udeležbi na VetForum Europe, ki bo 5. in 6. Junija v Španiji (Marbella)
preberi več

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij