Animalicum Bregenz 2017: Mačka, kdo si?

(08.01.2017) Prvi kongres "Animalicum" se bo odvijal med 24. In 25. Marcem 2017 v avstrijskem mestu Bregenz. Osnovna tema kongresa je vprašanje: Mačka, kdo si?

Kako pogosto vas domača žival spravlja v smeh? Kako pogosto vas osupne pametna reakcija živali, ko mora rešiti težavo? In kako pogosto vas je sposobna ovijati okoli mezinca za crkljanje ali priboljšek?

Animalicum Bregenz 2017 Davno je znanstveno potrjeno dejstvo, ki ga ljubitelji živali že od nekdaj poudarjajo – živalska družba nam godi. Kongre Animalicum tako združuje najnovejša dognanja o odnosu med živaljo in človekom, ki jih bodo predstavili pomembni znanstveniki mednarodnih univerz kot tudi strokovnjaki s praktičnimi izkušnjami.

Kongres je namenjen ljudem, ki delajo in živijo z živalmi ter predvsem tistim, ki jih imajo radi.

Predavanja bodo v nemškem jeziku, dodatne informacije so dosegljive na povezavi www.animalicum.com

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij