Anesteziologija 2 (drugi del predavanj iz cikla Anesteziologija v veterinarski medicini)

(19.02.2013) V četrtek, 7. marca 2013, bo v Makedoniji potekal dopoldanski seminar na temo anesteziologije. Večino predavanj je pripravila doc. dr. Alenka Seliškar, dr.vet.med. iz Klinike za kirurgijo in male živali na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani!

PVU MSI "G.R.Deržavin" Dogodek organizirata hrvaško podjetje Sigma AV Grupa in makedonska Privatna Visokoobrazovna ustanova, Međunarodni Slavjanski Institut „G.R.Deržavin“ (PVU MSI G.R.Deržavin), predavanja pa bodo potekala v hrvaškem in makedonskem jeziku.

Po uspešno izvedenem prvem izobraževalnem sklopu na tematiko anesteziologije novembra lani, 7. marca 2013 sledijo naslednja dopoldanska predavanja. Nove teme o anesteziologiji v veterinarski medicini vam bosta predstavila priznana strokovnjaka doc. dr. Alenka Seliškar, dr.vet.med. in prof. dr. Romel Velev, dr.vet.med..

Sigma AV Grupa Svoje trenutno znanje boste lahko dopolnili z novimi spoznanji, ki bodo v  bodoče zagotovila primerno anestezijo in postoperativno prebujanje vaših pacientov. Predavatelja vas bosta seznanila z vsemi lastnostmi injekcijskih anestetikov, ki jih uporabljamo v vsakdanji praksi, z monitoriranjem med operativnimi posegi, tekočinsko terapijo in reanimacijo ter z odločanjem za naprimernejši anestezijski protokol. Z vami bosta delila tudi zanimive klinične primere iz prakse.

Predavanja se pričenjajo ob 9:45 uri v makedonskem mestu Sveti Nikole, na centru Centar za edukaciju i transfer tehnologije, PVU MSI „G.R.Deržavin“. Kontaktne podatke in vse dodatne informacije, vključno s programom so objavljene na uradnem letaku na tej povezavi.

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij