Anesteziologija 2 (drugi del predavanj iz cikla Anesteziologija v veterinarski medicini)

(19.02.2013) V četrtek, 7. marca 2013, bo v Makedoniji potekal dopoldanski seminar na temo anesteziologije. Večino predavanj je pripravila doc. dr. Alenka Seliškar, dr.vet.med. iz Klinike za kirurgijo in male živali na Veterinarski fakulteti Univerze v Ljubljani!

PVU MSI "G.R.Deržavin" Dogodek organizirata hrvaško podjetje Sigma AV Grupa in makedonska Privatna Visokoobrazovna ustanova, Međunarodni Slavjanski Institut „G.R.Deržavin“ (PVU MSI G.R.Deržavin), predavanja pa bodo potekala v hrvaškem in makedonskem jeziku.

Po uspešno izvedenem prvem izobraževalnem sklopu na tematiko anesteziologije novembra lani, 7. marca 2013 sledijo naslednja dopoldanska predavanja. Nove teme o anesteziologiji v veterinarski medicini vam bosta predstavila priznana strokovnjaka doc. dr. Alenka Seliškar, dr.vet.med. in prof. dr. Romel Velev, dr.vet.med..

Sigma AV Grupa Svoje trenutno znanje boste lahko dopolnili z novimi spoznanji, ki bodo v  bodoče zagotovila primerno anestezijo in postoperativno prebujanje vaših pacientov. Predavatelja vas bosta seznanila z vsemi lastnostmi injekcijskih anestetikov, ki jih uporabljamo v vsakdanji praksi, z monitoriranjem med operativnimi posegi, tekočinsko terapijo in reanimacijo ter z odločanjem za naprimernejši anestezijski protokol. Z vami bosta delila tudi zanimive klinične primere iz prakse.

Predavanja se pričenjajo ob 9:45 uri v makedonskem mestu Sveti Nikole, na centru Centar za edukaciju i transfer tehnologije, PVU MSI „G.R.Deržavin“. Kontaktne podatke in vse dodatne informacije, vključno s programom so objavljene na uradnem letaku na tej povezavi.

Sorodni članki

FVE

Spletna delavnica "Mental Health in healthcare and veterinary proffesionals"

26. oktobra ob 10.30 dogodek organizirata FVE in FEAM (European Biomedical Policy Forum)
preberi več

10. mednarodni kongres "Veterinarska znanost in stroka" v Zagrebu

10. mednarodni kongres “Veterinarska znanost in stroka” v Zagrebu

Veterinarska fakulteta v Zagrebu organizira že 10. mednarodno srečanje, ki se bo odvijalo med 5. in 7. oktobrom v Zagrebu
preberi več

UVMPS/SASAP

SIVEMAP XVII

Srbsko združenje veterinarjev za male živali vas vabi na vsakoletno srečanje SIVEMAP!
preberi več

Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC)

EERVC 2023

Letošnji kongres Eastern European Regional Veterinary Conference (EERVC) se bo odvijal med 5. in 7. oktobrom v Grčiji. Prijave so že odprte!
preberi več

Veterinarski dani 2023

Veterinarski dani 2023

Hrvaška veterinarska zbornica, Veterinarska fakulteta v Zagrebu in Hrvaški veterinarski inštitut vas vabijo na strokovno srečanje Veterinarski dani 2023
preberi več

VetForum Europe 2023

VetForum Europe 2023

Organizatorji vabijo evropske kolege veterinarje k udeležbi na VetForum Europe, ki bo 5. in 6. Junija v Španiji (Marbella)
preberi več

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij