25. strokovno srečanje Združenja veterinarskih oftalmologov Nemčije (FVO)

(11.12.2014) v času od 13. do 15. marca 2015 se bodo v kongresnem centru v Salzburgu srečali veterinarji iz več evropskih držav, ki se zanimajo za oftalmologijo.

Strokovno srečanje se bo odvijalo v starem mestnem jedru ob vrtovih gradu Mirabell ter bo odlična priložnost za srečanje kolegov in izmenjavo izkušenj ter znanj.   

25. strokovno srečanje Združenja veterinarskih oftalmologov Nemčije (FVO)

Strokovno srečanje bo letos zanimivo tako oftalmologom kot splošnim praktikom, ki se bodo imeli možnost izpopolnjevati o osrednji temi – očesnem ozadju. Fundus malih živali namreč pogosto predstavlja izziv veterinarjem zaradi svojih barvnih plati in številnih variacij.

Ob tem se bo na srečanju pregledalo izjemen tehnični razvoj vede v zadnjih 25 letih ter predstavilo neverjetne praktične napredke digitalne diagnostike in dokumentacijskih možnosti. S področja posebne veje oftalmologije v veterini bo srečanje nudilo zanimiv vpogled v očesne bolezni ptic.

Program in dodatne informacije najdete na povezavi www.fvo-vet.de


Sorodni članki

Feline Day v Beogradu

Feline Day v Beogradu

Srbsko združenje veterinarjev za male živali, ISFM in FECAVA vabijo na enodnevni seminar v Beograd
preberi več

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij