Seminar interne medicine psov in mačk v Beogradu

(22.01.2016) Združenje veterinarjev za male živali Srbije (SASAP) in WSAVA vas februarja 2016 vabijo na seminar permanentnega izobraževanja Interna medicina psov in mačk.

Seminar Interne medicine psov in mačk se bo v organizaciji Združenja veterinarjev za male živali Srbije in Svetovnega združenja veterinarjev za male živali odvijal 13. in 14. februarja 2016 v Beogradu (Crowne Plaza hotel)

Predavanja bosta vodila Jill Madisson (BVSc, DipVetClinStud, PhD, FACVSc, MRCVS, SFHEA) in David Church (BVSc PhD MACVSc MRCVS), oba rezidenta The Royal Veterinary College v Veliki Britaniji.

David Church
David Church
Jill Maddison
Jill MaddisonPredavanja bodo v angleškem jeziku, predvideno je simultano prevajanje.

Program

Rok za prijave je 3. februar 2016, cenik, obrazec za prijavo in kontaktne podatke za več informacij najdete na spletni strani dogodka: www.sasap.org.rs/sr/edukacije

Sorodni članki

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

Hepatološki kongres za male živali v Benetkah

SCIVAC vas od 30. marca do 1. aprila 2023 vabi na 1. mednarodni kongres hepatologije malih živali v Benetkah!
preberi več

UVMPS/SASAP

Kongres SIVEMAP 2022 v Beogradu

Združenje veterinarjev za male živali Srbije vabi vse kolege veterinarje, da se med 11. in 13. novembrom 2022 udeležijo vsakoletnega SIVEMAP kongresa v Beogradu
preberi več

ECVSMR Scientific Meeting

Fotoalbumi s 3. strokovnega  srečanja ECVSMR na Hrvaškem

Strokovnega srečanja Evropskega kolegija za veterinarsko športno medicino in rehabilitacijo (ECVSMR) se je od 29. septembra do 1. oktobra 2022 udeležilo več kot 200 kolegov.
preberi več

ECVSMR

3. Kongres ECVSMR 2022 jeseni v Puli!

Letošnje srečanje ECVSMR (European College of Veterinary Sportsmedicine and Rehabilitation) se bo odvijalo med 29. septembrom in 1. oktobrom 2022 v Puli.
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi – ste že prijavljeni?

Češka je poznana po kvalitetnem pivu in ugodnih cenah, letos pa so dodatno še ponosni gostitelji kongresa FECAVA, ki se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

FECAVA

Dobrodelni webinar Vets for Ukraine

FECAVA in The Webinar Vet organizirata brezplačni celodnevni spletni kongres z namenom zbiranja sredstev za pomoč Ukrajini.
preberi več

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

7. Hrvaški kongres veterinarjev za malo prakso

Hrvaško združenje veterinarjev za male živali (OVMPH) vam z veseljem sporoča, da se njihovi vsakoletni kongresi vračajo na pomladni termin, kot je bilo v navadi pred pandemijo
preberi več

FECAVA

FECAVA 2022 v Pragi

Letošnji kongres FECAVA se bo odvijal med 8. in 11. junijem 2022 v Pragi
preberi več

Znanost

novice

Novice podjetij